vitezometru nefunctional
![]() ![]() ![]() |
vitezometru nefunctional
mrsnac1977 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 30 August 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster 1.5 4x4
2011 laguna II ,1.8 ,2001
|
|||
Petrica Iftimie |
![]()
|
Petrica Group: Members Posts: 45 Joined: 13 March 12 ![]() |
N-ai invirtit cumva in sens invers? Ca la mers inapoi nu arata nimic din cite stiu. Eu n-am desfacut bordul inca, dar am o problema si as vrea sa te intreb pe tine:
1. cum, de unde, se deschide bordul? Ma refer la partea de plastic, nu la indicatoare. 2. kilometrajul meu este neiluminat, banuiesc ca s-a ars vreun bec din ala mic. Kilometrii ii vad doar cind aprind pozitia, si ft slab, ceea ce arata ca vine lumina de la celelalte becuri din bord. Intrebare: cum este iluminat kilometrajul, e doar un bec, se poate schimba? |
--------------------
Renault
Scenic
1998, 1.6e
|
|
mrsnac1977 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 30 August 09 From: bucuresti ![]() |
Toata masca care acopera bordul se prinde in 2 suruburi acolo unde sunt boxele stanga/dreapta din dreptul parbrizului.
Am desfacut si bordul cu indicatoare , sunt 4 sau 5 becuri din acelea foarte mici fara soclu metalic care ilumineaza bordul. Se schimba foarte usor. De invartit am invartit in ambele sensuri! |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 4x4
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
Eu am avut aceiasi problema,si era de vina senzorul,Aflat in apropiere de evacuare,se incinge si in interior se fac "lipituri reci"chiar la mufa.Poate sunt defecte toate 3.incearca sa desfaci una,cu un cuter pe margine si refa lipiturile.,apoi lipesti cu grija cu super glue.In interior poti gasi ulei,pe care poti sa-l stergi.
Si inca ceva,la mine merge vitezometrul si in marsarier. |
--------------------
n
n
n
-
|
|
mrsnac1977 |
![]()
|
Am sa desfac din nou in weekend sonda pentru verificarea mufelor.
M-ar ajuta foarte mult o schema electrica cu acel segment de conexiuni pentru verificarea continuitatii firelor . Daca dispune cineva de o astfel de schema il rog frumos sa o posteze aici. O seara buna tuturor! |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 4x4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:58 |