Bonuri de masa acordate ilegal?
![]() ![]() ![]() |
Bonuri de masa acordate ilegal?
luci_bce |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 19 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu, cei care au lucrat in institutii publice care tin de primariile locale, trebuie sa returneze contravaloarea bonurilor de masa primite intr-o anumita perioada. Actualilor angajati li se retine din salariu..
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
luci_bce |
![]()
|
@Markos, e Centrul Cultural Dunarea de Jos Galati, asta e denumirea oficiala. Se ocupa de culturalizarea judetului
![]() @ Sadi: Pai ce vina am eu , ca acu' 5 ani am primit bonuri de masa? Atunci nu era ilegal? |
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu citisem o știre care se referea la sporuri ilegale, nu la bonuri de masa ilegale. Mă rog, or fi asimilate cu sporurile. Dar știrea se referă la 2009-prezent, nu la 2007-2008.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luci_bce |
![]()
|
Orice ar fi fost,sporuri, bonuri, cum e posibil ca in 2007 sa fie legale, si in 2009 sa fie ilegale. Legea se aplica retroactiv?
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
Markos |
![]()
|
Cel mai simplu e să consultați un avocat specializat în dreptul muncii (mai ales că sunteți mai mulți - iese mai ieftin).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
luci_bce |
![]()
|
Am citit acum linkul de la Markos, comentariile sunt criminale. Oamenii cred ca functionar sau bugetar inseamna numa' tipu ala gras de pe scaunul de la finante. Eu am fost instrumentist fanfara, nu am primit spagi sau ce zic aia pe acolo, si numa cu-ru' meu stie cat am inghetat la toate paradele si depunerile de coroane .. Si acu' sa dau si bani inapoi fiindca am muncit?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De benzinariile din Zona Libera cine se ocupa?
Ideea e ca daca Centrul Cultural cistiga, you're as good as fucked! Fa pe dracu-n 4 si obtine o adeverinta ca nu esti angajat, asa putind sa returnezi banii in rate intinse pe o perioada mai lunga. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luci_bce |
![]()
|
Maine o sa ma duc la un avocat, sa vad ce se poate face.. Partea naspa e ca trebuie sa ma duc la Galati, si nu prea imi surade sa bat Bucuresti-Galati mereu cand are chef statu'.
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fii baiat destept si ia-ti avocat din Bucuresti, se duce el singur la Galati.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luci_bce |
![]()
|
De benzinarii? Dunarea, cand se umfla mai rau
![]() |
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luci_bce @ 25 Mar 2012, 19:06) ............. -Daca , presupunand ca un coleg castiga si eu nu, nu se creeaza automat precedentul? Noi avand contract colectiv de munca, ceea ce banuiesc ca inseamna aceleasi prevederi pentru toata lumea........... nope, noi nu avem institutia precedentului prevazuta prin legislatie. |
-------------------- |
|
luci_bce |
![]()
|
Pai si in cazul asta, respectivul de ce ar castiga si eu nu? Ipotetic vorbind. Mai ales ca am fost egali conform contractului colectiv.
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
This post has been edited by C a t a l i n: 25 Mar 2012, 21:34 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
luci_bce |
![]()
|
@ Catalin: Iti doresc sa ai parte de ceea ce-mi doresti tu mie! Cu mare drag chiar! Litera a3a...
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Teza cu slabul care cara in spinare un grasan angajat la stat a fost lansata tot de un marinar parca...
This post has been edited by $$ilvviu: 25 Mar 2012, 21:50 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
luci_bce |
![]()
|
Mai oameni, eu nu contest ca sunt, au fost si vor fi capuse care se "alimenteaza" din bugetul statului cu multi bani. Dar de aici pana la a te lua de un parlit de muzicant care a inceput cu un salariu de 600 de lei, cu tot cu aia 150 "mascati" cred ca e cale lunga si doar un om fara cap ar zice ceea ce zice catalin.
|
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Aberatia asta cred ca doar la statul care "hraneste grasi" poate aparea.
Dupa ce ca ofera salarii de mizerie mai stai si cu frica in san ani buni dupa ce parasesti sistemul, poate se trezeste vre-un istet sa iti ceara banii inapoi. Cat priveste adevaratele capuse alea nu au probleme, sunt specii ocrotite. This post has been edited by $$ilvviu: 25 Mar 2012, 22:37 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Acordarea contravalorii in bani a bonurilor de masa este ilegala. Trebuiau sa va acorde bonuri. Sumele astfel primite nu au avut suport legal, dpret pentru care acum vi le cer inapoi.
Acei bani pe care i-ai primit ar fi fost impozabili (+sanatate +pensii + cote de contributie pe intreg fond de salarii) daca nu au fost sub forma bonurilor de masa. Ma indoiesc ca au fost astfel acordati (ce ar echivala cu acordarea de prime, nu de bonuri de masa) Legat de intrebari: QUOTE(luci_bce @ 25 Mar 2012, 18:06) 1. -E legal ceea ce se intampla? 2. -Va trebui sa restitui acesti bani? 3. -Ce sanse am sa castig procesul? 4. -Ar trebui sa imi angajez avocat? 5. -Daca , presupunand ca un coleg castiga si eu nu, nu se creeaza automat precedentul? Noi avand contract colectiv de munca, ceea ce banuiesc ca inseamna aceleasi prevederi pentru toata lumea. 1. Da. 2. Depinde. In functie de ce spune contractul de munca 3. Intotdeauna exista sanse. Chiar daca sunt mai mici. 4. Da, preferabil. 5. Nu. Poti sa invoci precedentul, dar e la latitudinea judecatorului daca il ia in considerare sau nu. La noi nu e asa puternic precedentul cum e in dreptul de common law (american, britanic). D-aia la noi exista institutia "recursului in interesul legii", cand pentru aceleasi cazuri exista interpretari diferite, sa se unifice interpretarile. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
luci_bce |
![]()
|
Multumesc Klaus de informatii. Off, pixma masii de treaba. O sa merg maine la avocat, alti bani alta distractie... Ca parca eu le-am zis sa imi dea banii aia...
![]() ![]() |
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nu ar fi mai bine sa fiti mai multi cu acelasi avocat/avocati?Adica sa vorbesti si cu alti implicati... Ma gandesc ca mai multi inseamna altceva decat fiecare in parte, plus ca ati putea imparti onorariile...
This post has been edited by sorin1983: 25 Mar 2012, 23:59 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
luci_bce |
![]()
|
Da sorin, e mai simplu, dar asta implica niste drumuri Bucuresti Galati.. Probabil ca la aceasta solutie voi recurge , dar intai sa intreb alt avocat, am o prietena de se ocupa cu asta, si sa imi dea cateva sfaturi.
![]() |
--------------------
Tesla
Model 3 SR+
2019
- EV XXXXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:11 |