display navi
![]() ![]() ![]() |
display navi
kaferfan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|||
zupvilly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 15 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Si eu am aceiasi problema..afisajul central monocrom a inceput sa palpaie..destul de des in ultima vreme.Ma gandesc ca e dusa partea de display si probabil trebuie inlocuit.Daca reusesti sa gasesti o solutie da-mi si mie un semn.Mersi anticipat.
Catalin / 0724.31.93.93 |
--------------------
Renault
Laguna II Break
2003/1.9DCi/120CP/Dinamique
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Din pacate nu prea sunt solutii pentru reparare. Acea banda care este lipita pe display si placa odata ce s-a dezlipit nu se mai poate lipi la loc. pune o poza cu placa electronica te rog
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
zupvilly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 15 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Aseara am desfacut displayul si arata intact.Nu e dezlipit deloc.Am curatat pinii in care intra mufa cea mare..si cam atat.Azi dimineata l-am montat la loc si pare ok.Deocamdata:)Am verificat si siguranta de la scrumiera si e ok.Nu stiu daca are vreun sens..dar o s-o schimb totusi. Daca ai nevoie de poza in mod special..ca sa vezi tu ceva..imi spui si postez. |
--------------------
Renault
Laguna II Break
2003/1.9DCi/120CP/Dinamique
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Deocamdata nu am nevoie dar s-ar putea sa am nevoie pe viitor
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 16:43 |