[VAND] interfete satelit de comanda audio Logan, Alpine/Blaupunkt/JVC/Pioneer/Sony
![]() ![]() |
[VAND] interfete satelit de comanda audio Logan, Alpine/Blaupunkt/JVC/Pioneer/Sony
FRATELLO |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) modul_interfata_1.jpg ( Size: 93.78k ) Number of downloads: 2478 modul_interfata_2.jpg ( Size: 132.15k ) Number of downloads: 2697 modul_interfata_3.jpg ( Size: 138.86k ) Number of downloads: 2614 modul_interfata_4.jpg ( Size: 103.67k ) Number of downloads: 2626 |
||
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|||
remus.cm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 15 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Ce comenzi sunt mapate pe rotita de scroll? In Clio 2 mufa satelitului, daca a fost montat din fabrica, ajunge la displayul central. Ai idee cum pot ajunge la ea pentru a monta jucaria asta?
|
--------------------
Renault
Clio
Symbol 2005
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Comenzile sunt cele originale.
Doar 1 interfata disponibila - ALPINE, BLAUPUNKT sau JVC, pana la refacerea stocului de componente. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Anunt valabil ... de marti incolo, cand refac stocul de componente !
=========================================== Vand interfete pentru ORICE TIP DE satelit audio RENAULT cu ALPINE / BLAUPUNKT / JVC = 100 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Pentru SONY cam cat mai dureaza?
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Nu stiu, nu depinde de mine ... Trebuie sa gasesc un aparat pentru teste.
========================== Vand interfete pentru ORICE TIP DE satelit audio RENAULT cu ALPINE / BLAUPUNKT / JVC = 100 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Este gata si interfata pentru Pioneer.
Functionare aici : ================== Deci vand : -Interfete satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC = 100 lei/modul ; -Interfete satelit audio pentru PIONEER = 120 lei/modul. Disponibile interfete pentru Alpine & Blaupunkt & JVC & Pioneer cu orice tip de satelit Renault. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Vand interfete satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT /JVC = 100 lei/modul, PIONEER = 120 lei/modul.
Acestea se monteaza intre satelitul de comanda, de langa volan si RCD ; satelitul pastreaza TOATE functiile initiale, rotita de scroll fiind functionala : Volume Up, Volume Down, Mute, Track Up , Track Down , Source, Search Up, Search Down . Disponibile interfete pentru : - satelit Logan / Clio II (faza 1) / Kangoo / Laguna I / Megane I / Twingo - satelit Clio II (faza 2) / Laguna 2 / Espace/ Duster. Modelele de satelit sunt prezentate pe pagina anterioara ; in topic veti gasi clipuri cu functionarea fiecarui model. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
sorin_pan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 412 Joined: 12 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Am un Alpine CDE 9846R, com pot afla daca are functia "remote by wire"
|
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2004
- B -xx-xxx
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Am raspuns pe PM : la Alpine CDE 9846R se poate monta interfata.
========== Anunt valabil ! Vand interfete satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT /JVC = 100 lei/modul, PIONEER = 120 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
dammaris2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 31 August 07 ![]() |
Ceau
Merge pe Blaupunkt, modelul cu fata detasabila, cel de pe logan? stiu ca am interbat pe cineva care vindea din cei OEM si spunea ca nu merge pe modelul asta,,, sunt interesat... ms fain m, |
--------------------
Dacia
Logan - Laureat
2005
- TM 50 PRI
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Raspunsul a (mai) fost dat aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2960113
=========== Anunt valabil !!! This post has been edited by FRATELLO: 4 Jun 2012, 17:27 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pentru LG vei face vreo interfata?
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Pentru LG nu intentionez sa fac interfete.
========================== Vand interfete pentru ALPINE / BLAUPUNKT /JVC cu orice tip de satelit de comanda audio RENAULT = 100 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
draw_gee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 April 12 ![]() |
Salut, ma intereseaza si pe mine o solutie/interfata prin care sa pot conecta un player aftermarket (prefer Alpine sau Pioneer, dar nu numai astea) atat la comenzile originale ale masinii, cat si la display-ul original. Caut asta pt un Renault Laguna 2 cu un player tunerlist pus pe ea. E vreo posibilitate sa ma rezolvi si pe mine in acest sens?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Authentique
- B 420 EGO
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Am raspuns pe PM.
============= Vand interfete pentru ALPINE / BLAUPUNKT /JVC cu orice tip de satelit de comanda audio RENAULT = 100 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Lucian Alexa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 June 12 ![]() |
Vreau sa achizitionez o interfata pentru JVC. Cum procedez ??
<span class='edit'>8 Jun 2012, 09:50:</span> Cum fac comanda pentru interfata JVC ?? / lucian_luc2007@yahoo.com 8 Jun 2012, 11:06: jvc - interfata comanda volan KD G 311 This post has been edited by Lucian Alexa: 8 Jun 2012, 11:06 |
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPI
2006
|
|
FRATELLO |
![]()
|
@ Lucian : am expediat coletul.
==================== Anunt valabil ! Interfete pentru Alpine / Blaupunkt / JVC. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
mysymbol |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 October 08 ![]() |
Salut!
Am vazut ca te pricepi cu ele. Spune-mi, te rog, cd player-ul de pe clio are iesire audio pentru woofer si iesirea de 12 volti pentru remote-ul de la statie? |
--------------------
renault
symbol
2007/fidji
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Comenzile primite pana la 30.06. a.c. beneficiaza de transport gratuit, prin Posta (coletarie).
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Este gata si interfata pentru SONY !
Multumesc userului Gabryello pentru ca a avut incredere in mine si mi-a trimis aparatul sau pentru teste ! ======================== : ======================== Aici functionarea satelitului lui Gabryello (satelit de Clio I, R19, R21) : ======================== Vand : -Interfete satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC = 100 lei/modul ; -Interfete satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. This post has been edited by FRATELLO: 7 Jul 2012, 13:48 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Si eu iti multumesc mult si de abia astept sa il pun pe masina!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Kenwood ar fi vreo sansa?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
catelea.andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 12 June 11 ![]() |
am un reanult megane din 2004,si mi-am schimbat cd playerul original cu unul blaupunkt madrid 210,si binenteles ca am pierdut comenzile de pe volan si afisajul pe ecranul original al masinii(desi acest cd player are la spate doua locuri in care ar intra mufa aia mini iso de la comenzile de volan dar nu merge)....ai putea sa ma ajuti cu ceva ca sa imi recapat la loc comenzile??? la mine la spatele casetofonului nu am acea intrare jack (intrarea remote a rcd) cum fac daca imi achizitionez si eu un satelit de la tine,va merge si la mine?
|
--------------------
renault
megane
2004 1.9dci
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Fiindca intru in concediu, urmatoarele comenzi vor fi onorate dupa 1 August.
Tuturor, Concedii placute si Drumuri bune ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
mihaitosca |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 8 July 12 From: BUCURESTI ![]() |
Salut
Ma intereseaza o interfata pentru un PIONEER . Cum fac comanda |
--------------------
Dacia
Logan 3
2021
|
|
mihaitosca |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 8 July 12 From: BUCURESTI ![]() |
Nu pot sa raspund pe PM . Se pare ca nu am suficiente mesaje
In continuare sunt interesat de interfata pentru PIONEER mihaitosca@yahoo.com |
--------------------
Dacia
Logan 3
2021
|
|
mihaitosca |
![]()
|
Salut
Aveti idee cum pot ajunge la mufa satelitului de comanda pe Clio 2 (aceasta mufa ajunge la display) ,fara sa demontez bordul . Exista vreo posibilitate ? Cei care au montat aceasta interfata pe clio 2 ,cum v-ati descurcat ? Multumesc anticipat |
--------------------
Dacia
Logan 3
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:28 |