[VAND] interfete satelit de comanda audio Logan, Alpine/Blaupunkt/JVC/Pioneer/Sony
![]() ![]() |
[VAND] interfete satelit de comanda audio Logan, Alpine/Blaupunkt/JVC/Pioneer/Sony
FRATELLO |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|||
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Vand :
1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. Oferta de Paste, pentru membrii Daciaclub : transport gratuit prin Posta ! LE : oferta este valabila pentru comenzile primite pana la data de 18.04. a.c. This post has been edited by FRATELLO: 9 Apr 2014, 11:02 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Sărbătoarea Învierii Domnului Iisus Hristos să vă aducă liniște, belșug, lumină în case și în suflete !
PAȘTE FERICIT ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Nuk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 24 September 04 ![]() |
Sarbatori Fericite!
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol Drumul spre iad e presarat cu bune intentii ...
Renault Clio Symbol/2005/1.4 8V/75 CP (???)/280.000 km |
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
Paste fericit !
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
Sarbatori fericite! Interfata merge de minune
![]() |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
indianu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 16 March 10 From: Iasi ![]() |
Salutare Fratello
de curand am achizitional o noua laguna pentru mine (Laguna 2) anul trecut am cumparat de la tine o interfata pentru laguna 1 compatibila cu Alpine si a mers si functionat ireprosabil... Felicitari pentru aceste interfate... masina veche am vandut-o si am pastrat de pe ea tot sistemul audio. intrebarea mea e Pot folosi aceasi interfata pe laguna 2 din 2004 cu acelasi alpine? nu vreau sa ma apuc de taiat fire si sa nu se potriveasca ceva pe acolo.. eventual poate ai si o schema de montaj. satelitul de la volan e altfel fata de cel de pe laguna 1 si Laguna 2 e dotata cu un CD tunerlist.... merci anticipat de raspuns |
--------------------
Renault
Laguna
2004 / 2.0
- B200SHD Renault Laguna 2.0 16 v - 2004
|
|
FRATELLO |
![]()
|
@ Indianu : Da, se poate folosi interfata cu playerul Alpine si cu satelitul de pe Laguna 2. Dati-mi pe PM o adresa de mail sa va trimit instructiuni de montaj.
======================= Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
nicutoca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 07 ![]() |
Salut.am un megan 2 2007 si de curand am cumparat un medianav.ai un adaptor pentru problema mea sau crezi ca daca tai firele de inainte de display si le leg direct la medianav ar putea sa mearga fara adaptor?multumesc
|
--------------------
renault megan 1.5dCI
renault
2008 privileg
- VN-08-TOC
|
|
FRATELLO |
![]()
|
@ nicutoca : Cred ca Medianav-ul va functiona fara nicio interfata ...dar firele satelitului de comanda trebuie legate corect ! Da-mi adresa de mail pe PM, poate reusesc sa te ajut ...
======================= Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
AndyBAndrei |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 20 January 12 ![]() |
Ma intereseaza daca e disponibil modul pt Laguna 2 2002 si cd player Sony CDX-GT616U
In cat timp poate fi pus la curier si as dori cu un anumit curier daca se poate. Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna 2
09/2002 Initiale Paris
|
|
FRATELLO |
![]()
|
@ AndyBAndrei : V-am trimis PM.
======================== Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Ilie25 |
![]()
|
DL Group: Members Posts: 17 Joined: 17 May 14 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,am Alpine CDE-131R,daca crezi ca merge da-mi un tel pe 0766899909 sau da-mi o posibilitate de contact.
This post has been edited by Ilie25: 18 May 2014, 01:04 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 2018
|
|
nicutoca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 07 ![]() |
Fratello nu pot sa trimit PM ptr ca nu am destule postari.Azi am taiat mufa si am incercat sa fac orbeste legaturile dar nu am reusit.Te rog sa imi trimiti un mail pe nicutoca@gmail.com sau da-mi un beep pe 0726153251 sa te sun sa ma ajuti sa rezolv problema asta.Multumesc mult
|
--------------------
renault megan 1.5dCI
renault
2008 privileg
- VN-08-TOC
|
|
AndyBAndrei |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 20 January 12 ![]() |
Multumesc FRATELLO.
Comanda a ajuns. Am montat interfata si functioneaza perfect. Toate cele bune. |
--------------------
Renault
Laguna 2
09/2002 Initiale Paris
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Multumesc si eu pentru feed-back ! Sa o folositi cu placere !
======================== Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bosoiro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 August 10 ![]() |
Pentru lg aveti? lg lac5800r e cd player ul...pe masina am avut tuner list
|
--------------------
renault
clio symbol
dec 2004, 1.5 dci
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Vand :
1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. DOAR CÂTE 1 BUC. DISPONIBILA ! URMĂTOARELE VOR PUTEA FI LIVRATE PE LA JUMĂTATEA LUNII IUNIE. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Disponibil orice model :
1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Cily |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 June 14 ![]() |
Salut
Am si eu un sony CDX-S2250S si as dori o interfata pentru comenzile pe volan la un renault clio symbol din 04 , Ai interfata pentru acest model ? Mai jos si cu o poza a modelulul, astept pm sau mail cilibiu.ovidiu@yahoo.com merci Attached thumbnail(s) 024560267.jpg ( Size: 47.68k ) Number of downloads: 400 |
--------------------
Reanult Clio
Renault Clio
2004
- TL 64 C L Y
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Recomand studierea cu atentie a caracteristicilor aparatului, inainte de cumparare. Daca nu este precizat clar ca respectivul model este compatibil cu comenzile pe volan ("necesita adaptor separat ") atunci aparatul NU va functiona cu niciun fel de adaptor, de la mine sau de la alti producatori ....
============================== Vând : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Am uitat sa dau si eu cu subsemnatul pe aici.
Marfa e de calitate, recomand! |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
FRATELLO |
![]()
|
PRIMELE 2 COMENZI PRIMITE BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT, PRIN CURIER RAPID, CU VERIFICAREA COLETULUI !
Postati aici notificarea intentiei de achizitionare. Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
QUOTE(FRATELLO @ 2 Jul 2014, 12:21) PRIMELE 2 COMENZI PRIMITE BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT, PRIN CURIER RAPID, CU VERIFICAREA COLETULUI ! Postati aici notificarea intentiei de achizitionare. Oferta valabila pana duminica. ============= Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
SCViper |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 31 May 14 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspuns. (forumul inca nu imi da voie sa trimit PM-uri...)
Mai am doua intrebari si o rugaminte: - butoanele satelitului vor avea aceleasi functii ca si pana acum? Respectiv next/previous radio station, next/previous track, source & volume? Ma intereseaza in mod special daca rotita va functiona pe bluetooth prin schimbarea melodiei (inainte si inapoi). - ai cumva pe acolo si un adaptor pentru antena? Cred ca imi trebuie ceva de genul asta: http://www.cabluconectica.ro/accesorii-aut...in-mufa-dreapta sau asta: http://carsystems.ro/adaptor-antena-iso-di...e-zrs-aa-3.html Rugamintea: da-mi te rog prin PM o adresa de mail sau numar de telefon la care sa te contactez. Pentru a-ti raspunde la PM trebuie sa am 25 de posturi pe forum si nu are sens sa spamez forumul pentru asta. Multumesc! This post has been edited by SCViper: 6 Jul 2014, 13:18 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005, Fidji
- -
|
|
FRATELLO |
![]()
|
@ SCViper : Maine expediez coletul, gratuit, prin curier. Multumesc pentru comanda !
============= PRIMA COMANDA PRIMITA BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT, PRIN CURIER RAPID, CU VERIFICAREA COLETULUI ! Postati aici notificarea intentiei de achizitionare. ============= Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Expeditiile gratuite s-au epuizat !
========================= Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. Transport gratuit prin Posta pentru plata in cont, altfel transportul costa 10 lei. |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
SCViper |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 31 May 14 From: Bucuresti ![]() |
Am primit adaptorul de la FRATELLO si sunt foarte multumit. Frumos si ingrijit realizat, instructiuni detaliate de montare, etc. Nota 10!
This post has been edited by SCViper: 10 Jul 2014, 20:31 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005, Fidji
- -
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Vand :
1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. Pot expedia GRATUIT prin curier rapid, cu verificarea coletului ! Promotie limitata ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
QUOTE(FRATELLO @ 21 Jul 2014, 20:39) Vand : 1.Interfata satelit audio pentru ALPINE / BLAUPUNKT / JVC / KENWOOD = 100 lei/modul 2.Interfata satelit audio pentru SONY / PIONEER = 120 lei/modul. Pot expedia GRATUIT prin curier rapid, cu verificarea coletului ! Promotie limitata ! banuiesc ca satelitul de meg2 e lafel (tot matrice) , m-am uitat si are tot 6 fire. Deci e compatibila interfata? poti pune o poza cu ea, sa vad ce mufa de intrare are? This post has been edited by djcristi: 27 Jul 2014, 18:38 Attached thumbnail(s) meg2_satelit_comanda.png ( Size: 46.06k ) Number of downloads: 189 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business
- DJC Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 22:41 |