capac (acces far) de pe pasajul de roata..., unde gasesc?
![]() ![]() ![]() |
capac (acces far) de pe pasajul de roata..., unde gasesc?
Tisoza |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 13 January 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) 2.jpg ( Size: 110.34k ) Number of downloads: 423 |
||
--------------------
Renault
Mégane Sedan - Authentique 1,4 16 V 100 CP
2008
|
|||
pustiull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 26 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tisoza @ 29 Mar 2012, 10:48) presupun ca toata lumea stie vestitele capace de pe pasajele de roata fata (cele care trebuiesc desfacute pentru a putea schimba becurile de faza scurta). Este vorba despre cel de pe partea stinga. Acum nu stiu daca a fost furat, sau am reusit sa il pierd, dar ideea este ca nu il mai am. Am sunat la nu stiu ce reprezentanta si mi-au dat un pret ~140RON pe set (stinga+dreapta). Acum nu stiu cum vi se pare voua dar totusi pentru 2 capacele de plastic pretul este exorbitant, deci aveti idee pe unde as putea gasi unele la un pret cit de cit rezonabil? vorbeste cu userul cristimegane el dezmembreaza renaulturi megane eu am luat plasticul ala de la el cu 30 ron o zii buna |
--------------------
Renault
Megane 2
- b-287-JoN
2004 1.6 16v
|
|
nicu45 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 January 11 ![]() |
...la bursa...la cristianmegan,si la altii care desmembreaza meganuri..spor..!!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.6 16v
2007
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nou il gasesti la userul Menic parca... oricum iti recomand sa le prinzi cu holsuruburi pe ambele si asa pe viitor n-o sa le mai pierzi sau sa-ti fie furate...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Tisoza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 13 January 09 ![]() |
QUOTE(solidconvert @ 29 Mar 2012, 17:32) Nou il gasesti la userul Menic parca... oricum iti recomand sa le prinzi cu holsuruburi pe ambele si asa pe viitor n-o sa le mai pierzi sau sa-ti fie furate... ![]() asta mi-am propus si inainte de a ramine fara el, dar am tot aminat, ca doar nu o sa le pierd tocmai eu... |
--------------------
Renault
Mégane Sedan - Authentique 1,4 16 V 100 CP
2008
|
|
nmdsrl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 9 October 11 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat pasajul cu totu la 50 lei sau 56 lei de la onauto.ro am vazut ca pe autokarma sunt preturi mult mai bune... cred ca ai sa gasesti mai ieftin
|
--------------------
Renault
Megane II - 1.5 DCI
2008 http://TraiesteSanatos.Info
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
incearca si la userul Low Profile
|
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
mariusa |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
si eu caut exact acelasi capac. daca il gasesti pe undeva, da-mi si mie un semnal te rog.
|
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 13:30 |