scenic rx4 problema cardan
![]() ![]() ![]() |
scenic rx4 problema cardan
kosmas |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 10 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic rx4
2001 1.9 dci
- HPZ 015
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Are legatura. Cum e posibil sa "observi" ca n-au aceleasi dimensiuni?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Inainte de a deschide topic nou eu zic sa cauti putin inainte ..
http://www.reno.ro/index.php?act=Search&CO...highlite=cardan |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
2500 ron cu piesa veche(in cazul tau piesele) la schimb
Am luat un pret mediu de pe net,de restul tu dispui |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
mihai victor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 20 August 09 From: Sf. Gheorghe ![]() |
0752644642 este numarul de telefon al unui baiat din Arad, pe care il cheama Mircea. A adus recent un RX4 pentru dezmembrari. Are si cardan si anvelope bune de iarna!!! De fapt are o masina intreaga. Apropos... la RX4 TOATE ANVELOPELE TREBUIE SA AIBA ACEEASI DIMENSIUNE!!! Asta in caz ca nu stiai.
|
--------------------
Renault
Megane Scenic RX 4
2000 4x4
|
|
kosmas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 10 December 11 ![]() |
pt R19/16V eu am cumparat masina in urma cu putin timp si ambele cauciucuri fata erau varza le-am schimbat undeva in turcia sa uitat la numar cauciuc 215/65/16 normal care au fost si cand am plecat fiind grabit nu am observat am mers 50 km surpriza mi s-a rupt cardanu s atunci am realizat k cauciucurile erau de fapt nr 215/70/16 fiind incepator scuze intrabarea este 215/70/16 sunt prea mari pt rx4 nu vreau sa o omor
![]() 7 Feb 2012, 18:35: am gasit cardan complect la mana a 2-a 300E CE PARERE AVETI? DAR TREBUIE SA REZOLV INTAI PROBLEMA CU CAUCIUCURILE ![]() This post has been edited by kosmas: 7 Feb 2012, 18:35 |
--------------------
renault
scenic rx4
2001 1.9 dci
- HPZ 015
|
|
catnico |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 14 April 07 From: bucuresti colentina ![]() |
toate anvelopele trebuie sa fie identice dimensional,producator,model
cardanul verifica-l sa nu ii huruie rulmentii,crucile sa nu aiba joc sau huruit....altfel este inutil. ai incercat sa mergi fara cardan si e totul OK? nu ai huruituri?daca ai mai bine renunta...inseamna ca ai probleme si cu diferentialul spate. de viscocuplaj nici nu mai vorbesc... 23 Mar 2012, 22:30: kosmas completeaza profilul...nu stiu de unde esti This post has been edited by catnico: 23 Mar 2012, 21:30 |
--------------------
renault
Rx4
benzina 2001
- b
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 19:44 |