Pocnituri sub masina, Pocnituri sub masina pe partea stanga
![]() ![]() ![]() |
Pocnituri sub masina, Pocnituri sub masina pe partea stanga
*Vlad* |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 31 March 21 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2007
|
|||
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Posibil flansele de la suspensii fata. Cauta pe forum topicul dedicat, s-a discutat pe larg asta pe parcursul anilor.
Alte surse pt pocnituri ar fi bucse bascula, bucse cadru motor sau bieleta anticuplu insa ar trebui sa fie facute praf rau ca sa genereze pocnituri. |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
*Vlad* |
![]()
|
Mulțumesc pentru răspuns!
Alte păreri? |
--------------------
Renault
Megane 2
2007
|
|
megan2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 10 September 17 ![]() |
Eu nu inteleg cum vine asta: Poc,Poc !
Pai fa un video si urca-l sa vedem, ba mai mult fa o verificare la ce a spus Skorpio_bog si apoi cu rezultatul revino... Ce ti-a raspuns este exact ce ai solicitat dar tu nu...astepti service sa te contacteze eventual sa se roage de tine sa iti diag masina. Pareri diverse am si eu:...pocneste timpanul ca i se pare ca aude pocnituri...pocneste pocnitura ca nu stie de unde se aude! https://www.youtube.com/watch?v=UyE9SRZjTA8 This post has been edited by megan2: 17 Aug 2021, 14:52 |
--------------------
renault
megane
2008 https://www.youtube.com/watch?v=E_kMznwmyT8
|
|
*Vlad* |
![]()
|
Scuze că te-am făcut să reacționezi așa dar nu am cum sa filmez pentru că, repet, nu pot sa anticipez când va pocni pentru că totul e random. Poate pocni o dată într-o sută de kilometri sau de 5 ori într-un kilometru. Daca nu ți s-a întâmplat vreodată, ai putea sa te abții de la comentarii. Voiam alte păreri de la persoane care au mai pățit asta. Nu cred că am deranjat pe nimeni.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007
|
|
megan2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 10 September 17 ![]() |
Repet, o verificare in service va scoate la iveala problema.
Nu cred ca te bagi personal sa demontezi si sa verifici cum nu o fac nici 10% din cei de pe forumul asta. In alta ordine , DA, chiar am avut o problema de poc, poc (unii ,inclusiv eu o alinta tronc, tronc) si am diagnosticat-o personal.Problema era multipla...adica "troncaneala" avea cauze diverse. Bucsi bascula degradate de timp +un accident in partea stanga care a acutizat + bielete antiruliu vechi/uzate. Am schimbat bascule(pereche) si bielete si gata problema. This post has been edited by megan2: 17 Aug 2021, 16:44 |
--------------------
renault
megane
2008 https://www.youtube.com/watch?v=E_kMznwmyT8
|
|
*Vlad* |
![]()
|
Mulțumesc pentru răspuns
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:28 |