Despre lipsa de informare a polishari auto, Ce trebuie sa stiti despre cine face detailing
![]() ![]() ![]() |
Despre lipsa de informare a polishari auto, Ce trebuie sa stiti despre cine face detailing
TheSting |
![]()
|
||
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Dati-va si voi cu parerea.
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Se paote vorbi in lipsa de cunostinta.
Eu unul am cunostinte la un atelier specializat de polish (e afacerea lor), si m-au rezolvat de fiecare data ieftin si bine. |
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
TheSting |
![]()
|
Ti-ai polishat toata masina? Daca da, ti-au cerut bani in plus pentru faruri si stopuri?
|
--------------------
Renault
Megan II
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am facut eu operatiunea asta la masina de vreo doua ori pana acum la Reno'(prietenii stiu), inclusiv farurile si stopurile... cu acelasi tip de polish si de fiecare data rezultatul a fost uimitor... acum o luna n-am mai facut decat farurile si stopurile pentru ca n-am circulat mai deloc cu masina iarna asta si n-a prea avut de suferit vopseaua + ca masina mea sta in garaj...
![]() This post has been edited by solidconvert: 20 Mar 2012, 07:51 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Din curiozitate, cat este un polisat in reteaua Renault?
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
claudiu.manda |
![]()
|
![]() Think green! Group: Members Posts: 369 Joined: 19 July 10 From: Bucharest ![]() |
E logic ca pentru plastic se foloseste acelasi tip de polish si acelasi tip de procedura ca pentru lacul caroseriei. In functie de gradul de deteriorare al farurilor se incepe cu wet-sanding progresiv cu hartie de smirghel de la abrazivitate mare la abrazivitate mica, dupa care se continua cu polishare, la fel de la abrazivitate mare la mica. Pentru protectie se poate aplica un sealant. Eu zic sa ii lasati pe cei de la Renault sa se ocupe de altceva si sa cautati profesionisti in ale detailing-ului, nu orice amator.
This post has been edited by claudiu.manda: 20 Mar 2012, 11:15 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 Dinamique 1.5 dCi 85 hp 10,000 km - 22.06.2009 / 20,000 km - 25.02.2010
30,000 km - 28.11.2010 / 40,000 km - 26.08.2011 50,000 km - 08.06.2012 / 60,000 km - 04.05.2013 |
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Nu mi-au cerut extra pentru triple sau faruri.
|
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Highwayman @ 20 Mar 2012, 11:09) Reno' nu are polishare in oferta! ![]() QUOTE(claudiu.manda @ 20 Mar 2012, 11:14) E logic ca pentru plastic se foloseste acelasi tip de polish si acelasi tip de procedura ca pentru lacul caroseriei. In functie de gradul de deteriorare al farurilor se incepe cu wet-sanding progresiv cu hartie de smirghel de la abrazivitate mare la abrazivitate mica, dupa care se continua cu polishare, la fel de la abrazivitate mare la mica. Pentru protectie se poate aplica un sealant. Eu zic sa ii lasati pe cei de la Renault sa se ocupe de altceva si sa cautati profesionisti in ale detailing-ului, nu orice amator. Eu n-am spus niciodata ca reno' este expert in detailing, dar cine imi face mie polish acolo cu asta se ocupa nu este amator... acum ca tu stii mai bine decat el ce face acolo este partea a doua... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Am inteles.... nu ca m-as duce sa facasa ceva la ei, dar stiind ce preturi au la piese eram curios cate mii de euro este un polisat.
![]() |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 15:10 |