Schimbare iluminare bord, schimbare lumini bord
![]() ![]() ![]() |
Schimbare iluminare bord, schimbare lumini bord
S4ase |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2006 1.5 dci 86 hp
|
|||
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
-da exista cel putin un tip in ro care a schimbat lumina de la bord in alb cu rosu parca, vezi ca exista poze pe net
-faruri cu angel eyes am eu, uite poza Attached thumbnail(s) ae.jpg ( Size: 51.23k ) Number of downloads: 1341 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Faine farurile.Ma bate si pe mine gandul sa imi iau unele.Cam cat costa?Afecteaza cumva garantia masinii?
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
- in jur de 1000 ron costa
- nu stiu cum afecteaza garantia masinii pentru ca la momentul la care au fost montate masina tocmai facuse 2 ani - merita sa iti pui doar daca ai farurile cromate fara lupa |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Pai da,daca le aveam pe cele cu fundal negru nu as fi avut de gand sa le schimb.Dar am masina neagra,si zic ca ar da mai bine cu asa ceva decat are ea acum.Alta modificare mai trebuie facuta sau se monteaza direct?Ma refer la faptul ca au becuri cu xenon si masina are din fabrica cu halogen
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
S4ase |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 27 June 09 ![]() |
foarte tari farurile si ma bate gandu sa caut,pt ca eu am cautat in italia ca aici stau si nu am gasit. poate cand ma duc in rom mi le comand. Luminile de la bord am vazut un clio aici la o reuniune cu niste baieti si erau gen AUDI A4-A6 frumoase. nam apucat sal intreb. Oricum farurile sant beton...poate imi dai mai multe informatii pe messenger.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 1.5 dci 86 hp
|
|
Eggy |
![]()
|
Singura chestie este ca se face trecerea de la h4 la h1, iar becurile sunt varza, deci la mine devenise o necesitate montarea de xenon. Odata ce am pus xenonul totul s-a schimbat si pentru ca au lupa nici nu deranjeaza in trafic, doar ca trebuiesc reglate.
le-am luat de la un coleg de pe forum, ca sa nu fac reclama cine vrea sa ii dau id-ul lui sa imi zica pe privat |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
mihalacheandrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 10 June 11 ![]() |
Salut, ai cumparat farurile cu angel sau le ai montat pe farurile originale? Daca da , cum unde de unde ai luat angel eyes urile. Stima
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:25 |