Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

problema electirca geam dreapta fata

raducostel2006
post 16 Mar 2012, 15:50
Post #1

durastelco1974

Group: Members
From: Targu Jiu

Vreau sa ma ajute cineva cu o informatie. Cum pot rezolva o problema electrica la usa din dreapta fata? Nu mi se mai ridica, respectiv, coboara, geamul usii din dreapta fata iar electricianul mi/a spus ca e un fir intrerupt dinspre stanga inspre dreapta. Cred ca in mufa de e caroserie si de pe usa... e problema. Inainte se activa geamul cand avea chef. Vreau sa stiu daca ma poate cineva si daca poate sa/mi spuna ce fire sunt sub bord care activeaza inchiderea geamului. Sunt mai multe picioruse in mufa, deci vreau sa stiu care sunt cele care duc curentul la geam. Electricianul vrea sa/mi dea bordul jos doar pentru aceasta problema, dar eu cred ca sunt doar doua, sau un fir, pe care sa le inlocuiesc fara a mai fi nevoie de desurubarea atator ... surubele. Plus timp. Multumesc si astept raspuns.

--------------------
Renault Laguna 1 Laguna 1, /1994/ 99cp / 66kw / motor 1794.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vasyl
post 16 Mar 2012, 18:33
Post #2

Membru incepator

contact inperfect , posibil in mufa de pe stalp unde s unt balamalele , sprei decontacte

--------------------
renault laguna comby 1600 16v - HD-08-YVH 1999
+
scorpion i
post 16 Mar 2012, 20:08
Post #3

Membru autentic

From: Craiova

si al meu face belele cel de dreapta fata , pe iarna cobora usor iar acum daca las de el cam 10 cm, coboara apoi dupa cei intrerupt comanda se aude ca si cand ar da ceva in gol(ca siste rotite) dar daca las apoi cat e nevoie apoi imediat salt de el cativa cm nu mai se aude zgomotul ala .

--------------------
renault laguna 1 - GJ-84-ALN 11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 16:08
Dacia