Portiere Twingo
![]() ![]() ![]() |
Portiere Twingo
RadNoise |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 22 November 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
1999
- IS - 07 - CZE Diagnoza Vw, Audi, Skoda, Seat, Opel, Fiat, Ford - incepand cu 25 lei
http://diagnoza.pinzaru.ro 0745362498 - Radu |
|||
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
difera panoul metalic..da cred ca poti face adaptari si asa...adica sunt sigur .. dar mari diferente nu vor fi de sunet .... parerea mea pui doua boxe calumea pe 10cm in bord doua in spate si se va auzi super...sau este o firma pe floreasca cu fete de usi facute la comanda din fibra de sticla nu sunt foarte exagerati la pret dar cu 5 milioane ti le fac super...scuze acum am vazut ca esti din iasi...dar cred ca sunt si pe la voi
This post has been edited by twingo_buc: 9 Feb 2009, 20:12 |
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
- B8x8BBB fost twingar si fost TDI-st
|
|
bog19ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 20 February 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut !
si eu am panourile la fel ca ale tale la portiere. eu am fost la un atelier unde mi-au dat gauri in panouri cu un fierastrau din ala circular... 50 ron am dat. mi-am pus 2 difuzoare de 13 cm pe 2 cai. se aud cam slabut...ca mp3-ul nu le "impinge" ca lumea. adica alea de 10 cm din bord le acopera pe alea din portiere. ar trebui o statie, ceva pentru alea din portiere. sa nu faci greseala sa-ti pui difuzoare de bass in portiere. o sa zdrangane de nu-ti vine sa crezi ![]() dar cu 2 difuzoare care scot cam de la 80-90 Hz in sus....e ok in portiere. mi-am comandat si eu azi de la renault 2 tuburi din alea sa-mi pun 2 difuzoare pe spate. in 3 saptamani imi ajung. o sa revin atunci cu pareri. si eu ti-as recomanda sa faci treaba asta..nu de alta, dar poate iti dai gauri degeaba in portiere. Bafta ! |
--------------------
Renault
Twingo
1999 Liberty, 1149 cmc, 60CP
- NT-06-DZU
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
@bog19ro
pune te rog niste poze cu portierele modificate sa vedem si noi unde se dau gaurile respective. ce anume zdrangane cand sunt cele de bas? cum au dat gaurile? au dat fetele de usa jos, sau au stiut unde sa taie? modificarea asta vreau sa o fac si eu, dar personal, pe unde si cum au tras cablul? ma intereseaza trecerea prin stalpul usii. |
--------------------
renault/nissan
twingo/note
2009 night&day/2006 acenta
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|
RadNoise |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 22 November 08 From: Iasi ![]() |
o sa le antifonez bine si nu mai zdrangane sigur.
insist si eu asupra pozelor, pt ca e evident ca ma intereseaza si ideea asta. in principiu as vrea sa pun un sistem pe 3 cai: un difuzor de mid-bass in portiera, de 16.5 cm , un difuzor mid-range in bord, in locul special pt boxe, si 2 tweetere deasupra, undeva pe stalpul usii. ideal ar fi sa pot pune subwooferul in partea din fata a masinii, dar nu ar intra decat un difuzor de ~20 cm in cel mai bun caz. nu ar fi rau, dar trebuie modificata si plansa de bord si o multime de alte lucruri. deocamdata va fi in portbagaj un sub-woofer amplificat de un amplificator dedicat, urmand ca pt boxele din interior sa mai iau inca o statie. nu sunt adeptul boxelor in spatele masinii pentru ca nu e home cinema. o auditie ideala e stereo, nu 4.1 5.1 si mai stiu eu ce minuni. nu am pretentia sa ajung chiar la un sistem hi-fi in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca banii investiti vor fi relativ putini, dar macar un sistem echilibrat voi reusi sa compun. astazi am inceput sa montez statia si subwooferul pt ca e cea mai usoara operatie. maine va fi gata. revin cu poze pe topicul masinii mele. ma intereseaza nu neaparat schimbarea fetei de portiera, dar trebuie sa gasesc o solutie pt a introduce niste difuzoare in portiera. |
--------------------
Renault
Twingo
1999
- IS - 07 - CZE Diagnoza Vw, Audi, Skoda, Seat, Opel, Fiat, Ford - incepand cu 25 lei
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-am pus in portiere (model vechi ca al tau) 2 difuzoare MB Quart de 13
in locasele din bord am pus tweeterele pe niste suporti metalici ca sa fie orientate perfect spre mine dupa ce dai fata de plastic jos, o sa vezi o decupatura in tabla (sub clapeta de deschidere a usii) in care intra magnetul difuzorului (al meu e chiar mare) in jurul acelei decupaturi am montat un suport de MDF (nu rotund, forma neregulata), deci difuzoarele sunt prinse de acest suport, si nu de panoul de plastic (in care am decupat cu un pendular). Intre tabla si MDF/MDF si plastic este presat cate un strat de folie de parchet. Nu am absolut nici o vibratie/zdranganeala. Difuzoare in spate (nu mai mari de 10cm) zic si eu ca-ti trebuie doar pentru "rear fill", deci de putere mica, eventual cu 'inaltele' scoase This post has been edited by _182_: 11 Feb 2009, 19:01 |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
ceva poze? de demontat stiu cum sa demontez fetele dar de montat la loc? ce mastic pot folosi la imbinare? are cineva vreo idee?
|
--------------------
renault/nissan
twingo/note
2009 night&day/2006 acenta
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
De montat la loc, vezi ca ai niste prostii de plastic pe care o sa le vezi dupa ce dai jos masca si care probabil o sa ramana in portiera. Se gasesc la magazinele de auto si nu tre' sa fie identice. Chiar de ieri nu mai atarna masca pe portiera (la o usa era data jos si la sofer se tinea doar in butonul de deschidere usa pe interior; Daca nu cad la fix clamele alea de plastic decupezi niste cercuri din cauciuc industrial si ai rezolvat; eu nu am mai pus mastic insa am folosit purfix + bureti si nu am nici un fel de balanganeala;
In concluzie dupa ce ai dat jos masca iti dai seama repede cum se pune la loc. |
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am dat de 2 ori panourile jos si am refolosit masticul existent de fiecare data, pt ca nu se "strica"
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
|
|
bog19ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 20 February 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
numa sa ai grija cum scoti panourile de la portiere, sa nu se rupa prostiile alea din plastic...am dat 2 ron/buc la reno
![]() ![]() din pacate n-am poze cu procedeul de decupare. cand vei da jos panourile, vei vedea cum e tabla in portiera, si unde ai loc de difuzor. si decupezi in panou dupa aia. e foarte buna ideea cu inelele alea MDF. de unde le-ai luat ? la mine suruburile intra prin plastic..si ajung la fier...deci e fixat bine...totusi daca am difuri de bass, ceva vibreaza..inclusiv sarma aia care actioneaza deschiderea portierei(mai ales aia). daca-ti pui difuzoare de 13 in portiere, cred ca o sa-ti trebuiasca o statie, ceva...ca playerul mp3 nu le "stimuleaza" suficient. eu abia astept sa-mi vina tuburile alea de la reno pentru difuzoare spate. o sa va descriu cum se aude ![]() bafta multa ! |
--------------------
Renault
Twingo
1999 Liberty, 1149 cmc, 60CP
- NT-06-DZU
|
|
goransplit |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 June 08 ![]() |
Nu lasi si un pret la tuburile alea de la reno pentru difuzoare spate?
|
--------------------
renault
twingo
1999,metropolis easy we've got the jazz
|
|
_182_ |
![]()
|
suportii de MDF i-am facut eu, fiecare e din 3 bucati, arata aproximativ ca in imagine, cel curbat e de grosime aprox 15 mm, ceilalti 20 mm, sau 18, nu mai tin minte
cu dif de 13 e cel mai putin de munca, si se integreaza frumos pe panourile model '98-2000 in locul specificat Attached thumbnail(s) MDF.jpg ( Size: 32.29k ) Number of downloads: 588 |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
|
|
RadNoise |
![]()
|
daca am geamuri manuale nu loveste macaraua de protectia difuzorului?
si apropo de geamuri manuale, stie cineva cum se scoate macaraua de pe fata portierei? am tras de ea cat am putut si tot degeaba. m-am uitat dupa vreo clema ceva, dar nu are. |
--------------------
Renault
Twingo
1999
|
RadNoise |
![]()
|
revin cu vechea problema: stie cineva cum se demonteaza macaraua?
|
--------------------
Renault
Twingo
1999
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai ce am desfacut macaraua si la mine e prinsa in 3 suruburi la vedere, pe tabla.
Nu mai vroia motorasul sa urce geamul..nu mai avea vlaga in el saracu' ...l-am desfacut cu chiu cu vai ca motorasul e prins in nituri de macara (cu flexul le-am taiat) si acolo ce sa vezi..ala mic si negru...avea magnetu' spart intr-o parte...un pic de poxipol si merge ca nou :") acum nu ma luati cu fizica, camp magnetic care nu mai e asa cum era si altele, conteaza ca acum are forta sa il ridice. Banuiesc ca nu ai geamuri electrice si e putin diferit. Revin mai tarziu cu o poza ca inca i-am pus masca. Vezi tu, atunci cand o dai jos, daca nu a mai fost desprinsa de mult, risti sa ti se rupa cu tot cu suportii aia pe ea in care intra tamburusii si pe urma e chinuiala naibii sa lipesti tamburusu' direct pe masca pentru ca pe urma sa nu iti troncane ca toate alea. Si sa nu uit..eu i-am pus data trecuta si niste purfix, d-ala de pui la tocul usii ca sa etanseze cum trebe. Uite si poza, poate te ajuta cu ceva. Plasticul ala cu butoanele e pus de forma, e prins intr-un surub ca sa mai pot folosi geamurile pana pun masca. Fotografii_0062.jpg ( Size: 192.87k ) Number of downloads: 468 This post has been edited by 0ctavianus: 13 Nov 2009, 21:51 |
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
RadNoise |
![]()
|
da, pentru geamuri manuale era problema. pls help. as schimba maine yalele si nu pot sa fac asta fara sa dau jos manerul ala de la geamuri.
|
--------------------
Renault
Twingo
1999
|
dmx_1973 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 22 July 11 ![]() |
help----am o problema cu deschiderea usilor....trag de 10 ori pana se deschide usa.azi am incercat sa desfac fata de usa....dar nu are suruburi asa cum am crezut eu...sa inteleg ca traf de ea mai tare putin si merge?am vazut ca are ceva masitic..mai merge refolosit?vreau sa verific tija sa vad ce are de nu se deschide.va multumesc pentru eventualele raspunsuri
|
--------------------
renault
twingo
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:35 |