Revizie Renault Scenic 2008, Se schimba kitul de distributie ?
![]() ![]() ![]() |
Revizie Renault Scenic 2008, Se schimba kitul de distributie ?
BigRic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2008 / II
- B-84-BCK
|
|||
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Chiar daca pe alte piete sunt diferente destul de mari intre intervalele reviziilor (inclusiv schimbarea distributiei) fata de cele din RO, am preferat sa schimb distributia la 60.000 km, conform manualului de service. Am insistat sa-mi fie schimbata si pompa de apa, desi mi s-a spus ca nu e necesar. Procedezi cum crezi ca este mai bine pentru masina ta. Am 95.000 km in acest moment. Toate reviziile le-am facut numai la service-uri autorizate (reprezentante).
Cat despre costul reviziilor, te sfatuiesc sa ceri oferte de la mai multe service-uri, nu numai din Bucuresti, ci si din alte zone. Am intalnit diferente destul de mari, de la 1700 lei pana la 2600 lei, pentru aceeasi operatiune!!! |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
defrag |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 924 Joined: 9 August 07 From: BUCURESTI ![]() |
Si eu am schimbat distributia la 60.000 si 120.000. De fiecare data cureaua arata impecabil si cred ca mai ducea 30.000 fara emotii. Varianta aleasa de mine:
-achizitionare de piese -kit distributie Contitech +pompa apa Hepu +curea accesorii Contitech = 650 ron -schimbarea lor in service(nu reprezentanta) -350 ron Totalul de 1000 ron cred ca e rezonabil la motorul de 2.0 16v |
--------------------
renault
Scenic 3. 1.6 dci
2015/ Bose
- IL 65 DRA
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Toate Scenicurile II sunt facute in Franta
![]() Ar fi bine sa o schimbi a atins ambele limite (timp si km), daca se rupe daunele pot fi mult mai mari Care e reprezentanta cu uleiul? |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
BigRic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 24 May 08 ![]() |
Reprezentanta din Pantelimon
|
--------------------
Renault
Scenic
2008 / II
- B-84-BCK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 14:54 |