arc stergator parbriz, solutie alternativa la un brat stergator parbriz
![]() ![]() ![]() |
arc stergator parbriz, solutie alternativa la un brat stergator parbriz
luciany |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 September 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
megane
clasic
2002, 1.9dci
|
|||
vta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 October 06 ![]() |
mai bine cauti la dezmembrari un stergator cu totul...
|
--------------------
Renault
Megane 1 Classic
2002 - 1.6 16V
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu deschid alt topic o sa intreb aici: are cineva presa pentru demontarea bratului stergatorului?
|
--------------------
Renault
Megane Classic
- B-47-HKF
2002/1.9 dCi Daca prostia ar fi durut vindeam aspirine la colt de strada
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca ai drum prin Bv.te ajut cu placere....cu presa.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
vta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 October 06 ![]() |
nu ai nevoie de presa...
trebuie scuturat mai sanatos si iese. am avut aceiasi problema in sensul ca trebuia sa scot ambele brate ca sa ajung la clapeta de recirculare si nu am reusit dar intre timp am fost sa imi schimb parbrizul si surpriza cu baietii care l-au montat - au scuturat bratulele si au iesit fara efort... succes! |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic
2002 - 1.6 16V
|
|
Maxy25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
Gresit , am scuturat eu la ele de mai aveam putin si le scoteam cu tot cu plasticul de sub ele si tot nu au cedat (m-am urcat si pe masina si am tras-scuturat si nimic).
Noroc cu espacern (multumesc pe aceasta cale) care si cu presa de-abia le-a scos, daca sunt cele originale sunt prinse de parca ar fi sudate. Daca mai ai posibilitate sa gasesti brat la dezmembrari (nu neaparat Renault)sa fie la dimensiune cu cel pe care il ai , cumpara unul si il poti monta in locul stergatorului vechi . Eu am cumparat de la dezmembrari numai arcul si l-am montat in locul celui rupt (ca solutie provizorie) e putin mai greu cu montajul , dar cu insistente functioneaza . |
--------------------
renault
megane
- bv79bcm
1,6 16v classic 2001
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Din experienta iti spun ca daca nu ai presa e mai bine sa nu te apuci.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 10:20 |