Lista cu "bube", la care nu am gasit inca un raspuns
![]() ![]() ![]() |
Lista cu "bube", la care nu am gasit inca un raspuns
decibel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 17 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
- B-23-KLT
2008
|
|||
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
3.Consum sub 9 in Bucuresti? Cat de subturat mergi? Mie acum, cu zapezile si aglomeratia si haosul din trafic sub 10 nu imi ia orice i-as face. Si merg termoplonjoarele mama-mama.
2. E un tampon al motorului. Vorbeste cu VF1BG0. Te poate ajuta ieftin. Nu cumva motorul se aude foarte tare la viteze mari? |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
corne04 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 19 April 10 ![]() |
scuze de offtopic...exista laguna II phase 3? ...si scuze ca intreb aici...mie imi si tremura motorul la relanti si se si aude destul de tare motorul la peste 2000 rpm. bucsa aia sa fie de vina?
This post has been edited by corne04: 23 Feb 2012, 18:24 |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR-19-CNN
2002
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
salut.ce ai tu e faza 1
|
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
- MS xx yyy
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
|
|
thoorq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 March 12 ![]() |
salut, cum imi dau seama ce faza e laguna mea?
|
--------------------
renault
laguna break
2004, 1.9 DCI, 120 hp Incepator, dar invat repede.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pune o poza cu ea
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
thoorq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 March 12 ![]() |
Poza ca poza, dar care-s elementele dupa care o diferentiezi?
Si alta intrebare: am auzit, se spune, etc, etc, ca faza 2 este cert mai buna ca faza 1, in sensul ca la faza 1 sunt foarte multe elemente care"pica", intrun cuvant nu este "fiabila". Este adevarat ? Chiar sa fie asa o diferenta mare? Ma gandesc la faptul ca totusi Laguna este cumva mandria Renault-ului si puteau s-o dea in bara atat de rau. Pentru poza mai incerc. Deocamdata nu ma lasa s-o incarc. This post has been edited by thoorq: 24 Mar 2012, 23:05 |
--------------------
renault
laguna break
2004, 1.9 DCI, 120 hp Incepator, dar invat repede.
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Sincer sa fiu eu am un Laguna II ph1 1.9 dci si la firma avem un Laguna II ph2 2.0 16V benzina, dar nu as face schimb cu phII! Ce imi place la ph2 e botul masinii, in rest stopurile chiar nu imi plac si bordul care imediat sub parbriz se ridica ca un conserv si nu prea exista solutie dupa cum am citit aici pe forum. Naspa! Daca as avea posibilitatea sa schimb botul masinii cu unul care are faruri xenon cu lupa ar fi misto
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
- BH
2003
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
eu cred ca tocmai triplele sunt mult mai misto la faza 2..... dar acum gusturile sunt impartite
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Da, asa este Bogdan, gusturile nu se discuta, n-am vrut sa jignesc pe nimeni si bine-nteles nici comparatia mea nu e una generala.
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
- BH
2003
|
|
ady.sandu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 18 November 10 From: resita ![]() |
buna eu am scapat de batai in partea dreapta{la mine} scimband mult conversatele bucs bara stabilizatoare. cost 2X55 ron
28 Mar 2012, 20:01: da, ph2 mi-se pare ca are un aspect mai sport decat ph1, chiar dak eu am ph1.e si normal sa arate mai futuristic tinand cont k e aparuta dupa 4-5 ani This post has been edited by ady.sandu: 28 Mar 2012, 20:01 |
--------------------
renault
laguna 2
- cs12aas
2001/privilege/1.8,16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:58 |