Cutia de viteze, Nu intra in ultimele 2 trepte
![]() ![]() ![]() |
Cutia de viteze, Nu intra in ultimele 2 trepte
nikolas_p91 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 9 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
Clio
Hatchback
2002
|
|||
Yan78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 31 July 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
gheata la cutia de viteze. nu-i problema. vezi ca s-a discutat ceva despre viteza a 5-a...
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Yan78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 31 July 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
nikolas_p91 |
![]()
|
Nu stiu daca e zapada pentru ca ... Eu am mers aproximativ 30-40 de km si tot nu mi s-a deblocat . Mai exact ... Ce as putea face?Ma gandesc in orice caz ca aveti dreptate ... Fiindca vitezele 4 si 5 nu le-am folosit datorita conditiilor meteo de afara ...
This post has been edited by nikolas_p91: 9 Feb 2012, 16:37 |
--------------------
Clio
Hatchback
2002
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pana nu verifici nu stii nimic...asta ca si idee. Ce ai putea face?...sa iei masuri pentru a indeparta zapada aia indesata si eventual transformata in gheata.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
helldriver11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 28 September 07 ![]() |
Sau, pana la o verificare tehnica, sa o tii vreo 24 de ore intr-un garaj incalzit, in interiorul caruia temperatura sa fie de peste 0 grade.
|
--------------------
renault
fost symbol 2007, actual Megane
1,4 TCE edc
|
|
nikolas_p91 |
![]()
|
M-am uitat acum dedesubtul masinii si intra-devar sunt bucati de gheata prinse de scut ...
|
--------------------
Clio
Hatchback
2002
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
deci curata bine locul si o sa vezi ca o sa mearga. fiind si gerul asta, nu o sa se topeasca singura zapada, ci, dupa un numar de km si dupa ce se incalzeste bine motorul, o sa ai o sansa sa impingi levierul schimbatorului (putin fortat, ce-i drept) in acele trepte, producand astfel loc de miscare pentru partea mobila care este sub masina. sau....varianta cea mai buna, un garaj, cum au recomandat colegii. si o sa vezi ca nu o sa mai fie probleme pana data viitoare, cand prinde iar zapada si ingheata.
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
nikolas_p91 |
![]()
|
Va multumesc pentru raspunsuri . Intrebasem pe cineva inainte de a intra pe acest forum si mi-a spus niste aberatii : Ori e furca , ori uleiul , ori e bulita cutia de viteze ... M-ati linistit . Multam tovarasi
|
--------------------
Clio
Hatchback
2002
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
In general pe vremea aceasta este gheata dar urmatoarea cauza poate fi de laTrimoneriei care in general se schimba.
This post has been edited by TheSting: 9 Feb 2012, 19:14 |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
aproape sigur e gheata, avand in vedere mormanele de zapada lasate pe sosele. asa am patit si eu zilele astea, dar m-am linistit repede. dupa ce vine caldura, daca mai face probleme, e alta discutie. pana atunci, cam asta e cea mai mare posibilitate, deci nu te panica
![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
martzipan2004 |
![]()
|
![]() the fuck's your problem.... Group: Members Posts: 688 Joined: 11 August 08 From: bucuresti ![]() |
poti merge mai mult de 50 de km si tot sa nu-si dea drumul......eu am mers 2 3 zile si viteza a 5-a nu-si revenea, dar intr-un final a reusit:P ( oricum la temperatura ce nu scade sub -10* nu cred ca isi revine asa usor )
![]() |
--------------------
BMW
F11
- B 67 ELT
2016 Renault Laguna 3 Black Edition 2011
Symbol 1.4 8v ^ 57000 km Corsa 1.7 CDTI ^ 150000 ^ Opel Combo 1.7 DTI 2010[B] |
|
z_fdd bacau |
![]()
|
la mine, dupa ce am mers mult cu motorul si s-a incalzit bine, am fortat putin si a intrat. apoi am inceput sa schimb in mod repetat a 4-a - a 5-a si a mers fara probleme apoi. pana a aparut iar zapada... si am luat-o de la capat.
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Subscriu si eu la proble, astazi am ocservat
![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
daca ati avea posibilitatea sa vedeti cum arata masinile pe dedesubt v-ati linisti..sunt pline de gheata..pe toate cele..eu am vazut-o si m-am speriat..efectiv..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
nikolas_p91 |
![]()
|
Viteza a 4-a si-a revenit partial.Urmeaza ce-a de-a 5-a.Gheata era cea care imi cauza aceasta problema.
|
--------------------
Clio
Hatchback
2002
|
|
mafio2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 5 March 12 ![]() |
salut am patit si eu aceeasi problema ca si tine, problema este ca se formeaza gheata pe scut si nu ii permite levierului care duce la cutie sa se miste in voie, tot ce trebuie tu sa faci este sa cureti gheata de pe scut din jurul levierului
![]() |
--------------------
Renault
Clio 2
2002 Expression
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
era explicabil ca gheata este de vina. Vitezele I si II le folosesti frecvent in oras, deci s-a mai curatat ghiata, dar vitezele Iv si V nu ai unde in oras.
Trebuie sa o duci intr-o parcare subterana, (ex la un Mall) si vei vedea ca pana seara se dezgheata. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 07:30 |