pacanit roata/roate fata
![]() ![]() ![]() |
pacanit roata/roate fata
blongro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 November 05 From: bacau ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2 1.8 16v
2001 [URL=http://www.dc-media.info]DC Media[/URL]
|
|||
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Din pacate ca si chestie "mobila" odata cu roata este planetara nu-mi vin in minte decat discul si planetara. Posibil sa fie si cea de pe dreapta terminata.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
daca pacane stand masina pe loc, atunci nu cred ca e planetara, ci caseta de directie. Este doar o parere. Mergi si la alt mecanic inaint sa schimbi ceva
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
rulment roata?
|
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
- MS xx yyy
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
|
|
blongro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 November 05 From: bacau ![]() |
ma rog sa nu fie de la caseta.
inca ceva, dupa ce am luat-o, i-am facut constatare la doi mecanici care au spus ca bielete de directie nu au joc si, deci, sunt ok. cand am schimbat rotile de vara (ieri, dupa o luna de la primele constatari) cel de al treilea mecanic imi spune ca am joc in bielete. o sa le schimb, pentru ca le am pe stoc de la vechiul proprietar (sunt triscan, sper bune) si sper sa identific sursa pacanitului. multumesc pentru raspunsuri si astept si altele... |
--------------------
renault
laguna 2 1.8 16v
|
|
silviu dars |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
salut, poate fi si de la rulment si asta verifici sa vezi daca are joc fuzeta dar lafel de bine poate fi si din planetara si un cap de planetara e 300 de ron am descoperit un magazin cu preturi mici la branduri bune e verificat de mine nu mai stiu cum se cheama dar te pot ajuta cu un nr de tel. 0734 381 383
|
--------------------
renault
laguna
2005 1.9 cele mai bune preturi la www.autodars.ro
|
|
blongro |
![]()
|
noutati, cel putin pentru mine! am ridicat cate o roata pe cric si am vazut ca la rotire, fiecare din roti intampina rezistenta. se aude un clinchet la fiecare 20-30 de grade rotatie. masina era scoasa din viteza. este normal?
@silviu dars, pana sa ma gandesc iar la preturi, trebuie sa caut sursa zgomotului. |
--------------------
renault
laguna 2 1.8 16v
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Suruburile din capetele telescoapelor sunt strase,mai verifica .
La mine acolo a fost buba. This post has been edited by garc3a2000: 25 Nov 2012, 13:16 |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
silviu dars |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
Blongro nu este normal sa se auda cum spui tu sa nu ai rulmentul spart ori fisurat, iar in legatura cu preturile eu ti-am spus ca acolo am gasit cel maieftin si credema ca am testat piata. Bafta. |
--------------------
renault
laguna
2005 1.9 cele mai bune preturi la www.autodars.ro
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
rulmentii de la flanse......
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 333 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
Hai salut, referitor la problema ta as avea o idee care am patit-o dar din pacate pt tine la o laguna 1 ph2 si nu la laguna 2.Am fost la multi mecanici si am schimbat foarte multe piese pana sa imi dau seama ce era de fapt.Se aude un singur poc la o rotire completa stanga sau dreapta.Este vorba de rulment de presiune parca ii spune,este undeva situat pe telescop deasupra.Daca este pe duca iti forteaza caseta de directie care e o caruta de bani.Un test simplu care mi la facut mecanicul este suspendata masina de rotile fata si o sa iti dai seama.Trage de roti stanga dreapta ca si cum ai face curba si una din ele o sa mearga mai greu decat cealalta.
Bafta. |
--------------------
Renault
Laguna 3 grandtour 4 control
- Hd
2.0 dci m9r 12.2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:07 |