Motociclete
![]() ![]() ![]() |
Motociclete
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Io ma mir ca nu i a rupt nimeni capul dupa...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
UXE |
![]()
|
Three Bike Riders Taken Out by Mercedes Driver
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mda, pentru ca incetinitul cand te apropii de intersectii nesemaforizate este optional. La fel si instinctul de conservare care iti zice sa incetinesti pe langa orice gloata de vehicule.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar fi fost o masina in locul motocicletelor nu mai ziceai de incetinit.
Uita-te inca odata si vezi ca au incetinit iar ala cu mercedesul face stanga la 10m de ei. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Hai sa spunem ca motociclistul nr. 1 a fost luat prin surprindere de manevra despre care banuim ca-i ilegala (nu STIM ca nu stim cum e legea "acolo", dar banuim cu buna probabilitate).
Dar Nr. 2 si nr. 3 n-au pastrat o distanta care sa le permita oprirea (sau n-au fost atenti). Right? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
E o linie continua acolo unde face stanga cel cu mercedesul, deci nu trebuie sa presupunem ca manevra e ilegala.
Corect, 2 si 3 n-au pastrat n-au pastrat distanta ca sa poata opri in caz ca le taie cineva calea peste linia continua. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 725 Joined: 4 January 13 ![]() |
Ciudat este ca numai turismele au vina ,faptul ca motociclistii merg f tare, ca majoritatea nu respecta regulile de circulatie si limitele de viteza nu cred ca se pune! Eu unu nu am nimic cu motociclistii dar unii ....
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
St: nu "daca le taie cineva calea pe linia continuă", ci "daca se întâmplă ceva pe sensul lor de mers". Asta ca sa stabilim la ce folosește păstrarea distanței.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
St |
![]()
|
@Cypry Brasov Nu este asa, sunt o multime de motociclesti care mor sau au parte de rani grave din vina lor (aici includ si cazurile "clasice" unde nu i s-a acordat prioritate, dar venea cu 200km/h in oras) si multe alte motive ptrintre care si cele pe care le expui tu.
Dar in cazul de fata 1 nu cred ca ar fi avut ce face. Uitandu-ma din nou la video observ ca 2 s-a oprit fix inainte sa il loveasca pe 1, iar 3 era pe alta lume, ori neatent ori distanta prea mica. Dar de incetinit au incetinit (cel putin primii 2 ca al 3lea nu se vede). @Ma refeream la ce s-a intamplat in situatia asta particulara, nu la motivele pro mersului preventiv. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ba zic ca trebuie sa incetinesti atunci cand vezi ingramadeala de vehicule, pietoni, turme de oi, motociclete, biciclete, pe scurt orice ingramadeala, indiferent de ce conduci. Pentru ca acolo unde e ingramadeala mare scade vigilenta proletara. Legal vorbind soferul de Mercedes e de vina, dar el se da jos pe propriile picioare, se duce si-si cumpara alta masina daca asta nu se mai poate repara. Motociclistul are multe sanse sa plece cu ambulanta sau cu dricul in cazul asta. Cu toate astea, motoristii baga cat duc rachetele, pe principiul "Ma apara legea, conservarul e de vina".
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
St |
![]()
|
De acord cu tine, tocmai ce ziceam mai devreme ca unii mor ca prostii.
QUOTE "Cu toate astea, motoristii baga cat duc rachetele, pe principiul "Ma apara legea, conservarul e de vina". Asta e ca si cum as zice ca toti "conservarii" nu acorda prioritate motociclistilor ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
nu te forteaza nimeni pe 2 roti, poti merge si pe 4, fiecare isi asuma decizia, amu e drept ca sunt tot felul de oameni... poti sa mori la fel de usor si in conserva... dar oricat ai vrea nu poti rasturna statistica care zice ca pe 2 roti e mai riscant si asa va fi indiferent daca conservarii respecta legea
This post has been edited by danciusergiu84: 13 Aug 2014, 00:38 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Squirrel |
![]()
|
…și un versus… |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Loganist parcat cu curu', mobrist lipsit de experienta...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
UXE |
![]()
|
Se pricepe omu
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
UXE |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Squirrel |
![]()
|
Bonus: Gadget - Mănuși semnalizatoare: This post has been edited by Squirrel: 26 May 2015, 12:12 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:53 |