O problema dubioasa
![]() ![]() ![]() |
O problema dubioasa
orhan87 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 30 September 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 1.9 dci hatchback privilege
|
|||
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
fi mai explicit putin...eu cred sa fie vreun suport de la motor
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
RLaguna |
![]()
|
![]() Dezmembrari Laguna 2 0767445572 Group: Members Posts: 1.794 Joined: 14 May 10 From: Braila ![]() |
ai verificat prezoanele sa fie bine stranse, rotile sa nu fie strambe si in cel mai nefericit caz verifica si planetarele sa nu ai probleme cu ele! In special cea de pe partea dreapta!
Ridica masina pe cricuri fata stanga - dreapta trage frana de mana si vezi daca cu rotile saltate se mai simte vreo vibratie. Roaga pe cineva sa se uite la roti in timp ce rotile se invart iar masina e ridicata pe cric! |
--------------------
Renault
Laguna - 2.0 T / 1.9 dci
2001
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Intreb si aici, poate poate:
Zgomot excesiv in habitaclu de motor, de la ce tampon motor poate fi? Cel din stanga sus e inca ok. Si mentionez ca uneori, cand opresc motorul se simte o mica zgaltaiala (uneori mai pronuntata, alteori mai putin). This post has been edited by mircea-daniel: 12 Mar 2012, 15:40 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
orhan87
ti ai echilibrat rotile? pot sa fie si galme in cauciucuri. ai luat gropi in ultima vreme?? This post has been edited by puitzimd: 12 Mar 2012, 19:39 |
--------------------
renault
megane 1,9 dTi break 2000
laguna 2 1,8 16V break privilege 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:12 |