Imi vreau permisul inapoi, In urma unui accident am ramas fara permis
![]() ![]() ![]() |
Imi vreau permisul inapoi, In urma unui accident am ramas fara permis
hyena |
![]()
|
||
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
- B986ZBY
1986/1989 Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te baga direct la bulau, te trimite in instanta unde ai ocazia sa te aperi sustinind si aratind cum ti-a sarit copacul in fata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(hyena @ 29 Mar 2012, 00:45) am citit de cateva ori codu ala rutier si nu zice nicaieri ca nu am voie sa intru cu masina in copacii de pe trotuar ah deci sa inteleg ca daca era peste 10 zile ma trimitea si vre-o 6 luni la puscarie sau cum? ![]() mai, tot conceptul de siguranta rutiera se bazeaza pe evitarea accidentelor! este inutila discutia |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
hyena |
![]()
|
![]() Old School Fan Group: Members Posts: 2.556 Joined: 25 September 08 From: B. Ghencea ![]() |
siguranta in general se bazeaza pe evitarea accidentelor problema e ca eu sunt cercetat pt ceva ce nu exista in codul penal si am de suferit din cauza asta
|
--------------------
Dacia/Dacia/Suzuki
1310MLS/750s BIG
- B986ZBY
1986/1989 Dacia mea 1310 '86 http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f=126&t=223323&st=0#entry3169331
EX Dacia 1310 '98 /index.php?showtopic=160866&st=330 |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
Pai in urma cercetarilor o sa rezulte ce ti am scris masina. Problema ta reala e ca dureaza prea mult, nu ca se cerceteaza.
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Ce mai tara avem si noi... Mi se pare penibil sa iti ia permisul sau sa te bage la "mititica" ca m-am autovatamat. Daca in masina se mai afla cineva cu tine si acea persoana esta ranita, da aici mi se pare normal, dar sa fi singur in masina si sa intri intr-un copac, cap de pod etc. si sa iti ia permisul ca te-ai accidentat singur mi se pare penibil rau.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dar daca in locul capului de pod se afla alta masina, o caruta, un biciclist?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
Da sunt de acord cu tine ca in locul copacului sau al capului de pod ar putea fi o masina, caruta, biciclist, dar daca a avut "noroc" daca il putem numi asa sa nu se alfe niciunul din cele enumerate mai sus. Mi se pare absurd sa se faca dosar penal ca "x s-a accidentat pe x". Daca altcineva in afara de x sufera rani sunt de acord sa plateasca pentru asta.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pe tine te freaca ca-ti ia permisu'? Iti zic eu ca aia e ultima ta grija, mai nasol e ca-ti face dosar penal!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 18:42 |