probleme aer,
![]() ![]() ![]() |
probleme aer,
neamtz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 2 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|||
mrionut16 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 February 12 ![]() |
Aceeasi problema o am si eu ... numai in treapta a 4 merge .... 1 2 si 3 nimic ... putin ajutor va rog
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- MM 07 LOS
2000 1.6 16v
|
|
iulimlc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.857 Joined: 3 July 11 ![]() |
Daca nu are aer conditionat rezistenta pentru trepte se afla pozitionata pe tubulatura care leaga motorasul de aeroterma din bord unde se afla caloriferul de caldura. Rezistenta pentru trepte se afla in partea de sus a tubulaturi...
|
--------------------
Renault
Megane 2
- ph 77 mlc
2004
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
dai torpedoul jos si vezi unde se duc cablurile din aeroterma
bafta! |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
don_julyanno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 February 12 ![]() |
sal am si eu o problema imi poate spune si mie care este aeroterma la reno laguna 1 exact aia de sub picioare de la coopilot dupa ce dai buretele acela jos???? ca de 2 zile nu mai imi merge calduea tot asa am patit merge cateodata cateodata nu dupa cum are chef
![]() Attached thumbnail(s) aeroterma_renault_laguna_2004_4ccd8c956128bdda8_0_0_0_0_0.jpg ( Size: 28.95k ) Number of downloads: 281 |
--------------------
reno
laguna
1998
|
|
valifilioreanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
da, aia din dreapta de sub acel burete e aeroterma.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-16-AVE
RXE 2.0L 1994 cu GPL DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|
mrionut16 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 February 12 ![]() |
eu m-am tot uitat peacolo si nici o siguranta trebuie datat aeroterma jos sau ce trebuie facut ?
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- MM 07 LOS
2000 1.6 16v
|
|
Irimies Silviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 February 11 ![]() |
Ieri am dat jos torpedoul si cu greu mare am scos acele sigurante de care zice si KATALYN03... Am citit pe alte topicuri ca din cauza "sigurantei termice" merge doar pe treapta 4 si ca se poate schimba destul de usor dar dupa cum se vede la laguna 1 PH2 este mai complicat prinsa acea siguranta si nu stiu cum as putea sa o inlocuiesc. Cum verific daca siguranta este buna sau defecta? am pus aparatul de masura pe ea si nu indica nimic, asta inseamna ca este defecta si din cauza asta merge aeroterma doar pe treapta 4?
Stie cineva unde as putea gasi acel modul sau daca se poate inlocui siguranta?Photo0690.jpg ( Size: 334.2k ) Number of downloads: 272 Photo0693.jpg ( Size: 1.58mb ) Number of downloads: 270 Pe siguranta scrie 128C E5A01 This post has been edited by Irimies Silviu: 22 Feb 2012, 15:00 |
--------------------
Renault
Laguna I
2000 1.6 16V
|
|
don_julyanno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 February 12 ![]() |
salutare dargi prieteni eu am fost aztazi la un pr foarte bun care este electrician si mi-a remediat defectiunea principala cauza este aerul foarte cald care vate pe rezistentele acelea si dezlipeste firele cositorite mai slab , unde apare un contact imperfect si din acea cauza numi mergea mie aeroterma
RE tuturor !!!! Attached thumbnail(s) dd.jpg ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 217 |
--------------------
reno
laguna
1998
|
|
Irimies Silviu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 February 11 ![]() |
Am fost la un electrician si mi-a confirmat ca rezistenta este arsa numai ca eu sunt din Bistrita si am cautat peste tot dar nu am gasit as ceva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna I
2000 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:21 |