Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Diverse probleme Twingo

florinzapolka
post 8 Mar 2012, 08:16
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare! Nu am mai folosit Twingoletz ul de o luna (am preferat sa folosesc masina tatalui meu pe namentii care au fost) si zilele trecute cand m am urcat in ea am observat urmatoarele:

1- Ventilatorul nu mai merge, adica merge doar prima si a 4 a viteza. De incalzit, incalzeste, de racit raceste (am AC).
2- Inchiderea centralizata pe buton imi mergea doar cand eram foarte aproape de masina, am desfacut cheia si am schimbat bateria si acum nu mai imi merge deloc. Am pus la loc vechea baterie si la fel nu mai merge.

Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat? Multumesc.

--------------------
peugeot 206 peugeot 206 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bubu782001
post 8 Mar 2012, 08:25
Post #2

Membru autentic

1. Sa ars o rezistenta sau o dioda termica din modulul de trepte vitaza ventilator.

vezi pe aici despre ce este vb..(ghideaza-te si tu dupa poze) http://www.forum-auto.com/pole-technique/m...sujet265134.htm

2. Daca te referi la inchiderea centralizata DIN cheie (ca pe buton este butonul din plafoniera) probabil este necesara o resincronizare. Este pe infrarosu inchiderea sau pe radio ?

--------------------
Renault Clio 3 2007 - -
+
florinzapolka
post 8 Mar 2012, 08:30
Post #3

Membru incepator

Da nu merge sa deschis/inchid masina de pe butonul de pe cheie. Cred ca este prin IR, are un led rosu pe cheie care se aprindea cand mergea si se deschidea/inchidea masina. Acum nu merge nici led ul si nici nu se deschide din butonul din cheie.

--------------------
peugeot 206 peugeot 206 2007
+
MSn
post 8 Mar 2012, 12:00
Post #4

Membru autentic de elita

From: Timisoara

Nu este mai bine sa postam doar acolo unde se dezbate subiectul respectiv, si sa nu deschidem topicuri cu diverse probleme, probleme Twingo, problema enervanta, etc.... ? wacko.gif

La prima problema, cred ca se putea posta aici
La cealalta aici

Cred ca e mai bine asa, ca atunci cand cautam pe forum sa fie mai simplu de gasit, asa cum este scris si aici. wink.gif

This post has been edited by MSn: 8 Mar 2012, 14:49

--------------------
Renault Twingo 1999 8v D7F 700 - TM-72-MSN
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 12:45
Dacia