Diverse probleme Twingo
![]() ![]() ![]() |
Diverse probleme Twingo
florinzapolka |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
peugeot 206
peugeot 206
2007
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
1. Sa ars o rezistenta sau o dioda termica din modulul de trepte vitaza ventilator.
vezi pe aici despre ce este vb..(ghideaza-te si tu dupa poze) http://www.forum-auto.com/pole-technique/m...sujet265134.htm 2. Daca te referi la inchiderea centralizata DIN cheie (ca pe buton este butonul din plafoniera) probabil este necesara o resincronizare. Este pe infrarosu inchiderea sau pe radio ? |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
florinzapolka |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 December 11 ![]() |
Da nu merge sa deschis/inchid masina de pe butonul de pe cheie. Cred ca este prin IR, are un led rosu pe cheie care se aprindea cand mergea si se deschidea/inchidea masina. Acum nu merge nici led ul si nici nu se deschide din butonul din cheie.
|
--------------------
peugeot 206
peugeot 206
2007
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Nu este mai bine sa postam doar acolo unde se dezbate subiectul respectiv, si sa nu deschidem topicuri cu diverse probleme, probleme Twingo, problema enervanta, etc.... ?
![]() La prima problema, cred ca se putea posta aici La cealalta aici Cred ca e mai bine asa, ca atunci cand cautam pe forum sa fie mai simplu de gasit, asa cum este scris si aici. ![]() This post has been edited by MSn: 8 Mar 2012, 14:49 |
--------------------
Renault
Twingo
1999 8v D7F 700
- TM-72-MSN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 12:45 |