nu functioneaza trapele
![]() ![]() ![]() |
nu functioneaza trapele
stefan777 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 February 12 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
1998
|
|||
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
QUOTE(stefan777 @ 19 Feb 2012, 11:09) de curand am cumparat un scenic fabricatie 1998/02. model Century,si am constat ca nu merg trapele,am demontat in fata unde sunt lampile de lumina ,surpriza motorasul lipsea,am gasit in cele din urma motorasul in portbagaj l-am montat dar tot nu merg,mi-a ramas o mufa neagra patrata de la motoras libera ,nu stiu ce intra in ea (o fi vreun rele?si daca da ce model) .,va rog sa ma ajutati.multumesc. sfat asteapta caldura ca pe frigurile astea cine stie ce faci de o sa iti ploua in masina nu am trapa nu stiu ce sa zic ![]() |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
RLaguna |
![]()
|
![]() Dezmembrari Laguna 2 0767445572 Group: Members Posts: 1.794 Joined: 14 May 10 From: Braila ![]() |
Inainte sa montezi motorul pe masina ar fi trebuit sa verifici daca functioneaza! Nu de alta dar poate era ars de nu era montat unde ii era locul!
Sau poate are chederul naspa si o fi asezata in asa fel incat sa nu intre apa in ea, exact cu a spus si colegul tuner mai bine astepti sa se incalzeasca afara! |
--------------------
Renault
Laguna - 2.0 T / 1.9 dci
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:40 |