Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

nu functioneaza trapele

stefan777
post 19 Feb 2012, 11:09
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Craiova

de curand am cumparat un scenic fabricatie 1998/02. model Century,si am constat ca nu merg trapele,am demontat in fata unde sunt lampile de lumina ,surpriza motorasul lipsea,am gasit in cele din urma motorasul in portbagaj l-am montat dar tot nu merg,mi-a ramas o mufa neagra patrata de la motoras libera ,nu stiu ce intra in ea (o fi vreun rele?si daca da ce model) .,va rog sa ma ajutati.multumesc.

--------------------
renault scenic 1998
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tuner
post 19 Feb 2012, 23:36
Post #2

Membru autentic

From: BrAsOv

QUOTE(stefan777 @ 19 Feb 2012, 11:09)
de curand am cumparat un scenic fabricatie 1998/02. model Century,si am constat ca nu merg trapele,am demontat in fata unde sunt lampile de lumina ,surpriza motorasul lipsea,am gasit in cele din urma motorasul in portbagaj l-am montat dar tot nu merg,mi-a ramas o mufa neagra patrata de la motoras libera ,nu stiu ce intra in ea (o fi vreun rele?si daca da ce model) .,va rog sa ma ajutati.multumesc.
*

sfat asteapta caldura ca pe frigurile astea cine stie ce faci de o sa iti ploua in masina
nu am trapa nu stiu ce sa zic sad.gif(

--------------------
am avut o dacie 131o L mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe
Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
+
RLaguna
post 23 Feb 2012, 08:59
Post #3

Dezmembrari Laguna 2 0767445572

From: Braila

Inainte sa montezi motorul pe masina ar fi trebuit sa verifici daca functioneaza! Nu de alta dar poate era ars de nu era montat unde ii era locul!
Sau poate are chederul naspa si o fi asezata in asa fel incat sa nu intre apa in ea, exact cu a spus si colegul tuner mai bine astepti sa se incalzeasca afara!

--------------------
Renault Laguna - 2.0 T / 1.9 dci 2001
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 14:40
Dacia