Update soft ecu, Unde pot face ?
![]() ![]() ![]() |
Update soft ecu, Unde pot face ?
fanmegane |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 2 December 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2005
- GR 49 xxx
|
|||
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Si pe mine ma intereseaza, chiar n-a facut nimeni update la dci ?
|
--------------------
Renault
Megane
2003 2.1 dci +
- B XX XXX Lume multa oameni putini !
|
|
DariusJ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 20 March 09 From: Timisoara ![]() |
A mea (masina din semnatura) a avut chemare in service, cand am schimbat distributia mi-au facut si update gratuit.
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2007 1.5 dci 105 cp
|
|
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
K, atunci a facut cineva o resoftare a calculatorului de injectie ?
|
--------------------
Renault
Megane
2003 2.1 dci +
|
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Si a mea a avut o reprogramare a calculatorului de injectie (dci 105 cp) cand am fost la prima revizie in 2010 (la Renault). Gratuita binenteles.
Te sfatuiesc sa te duci la o reprezentanta si dupa VIN o sa iti spuna daca pentru calculatorul tau este exista un update de soft. Daca nu exista eu zic sa il lasi asa sa nu pui te miri ce calibrare facuta de diversi "meseriasi" care zic ca iti dau nu stiu cati caluti in plus, consum mai mic si alte minuni ingineresti si domne necauzand uzura prematura a unor componente (ex: turbina). Daca ai o problema in functionarea motorului care a aparut in timp este putin probabil sa o rezolvi prin resoftare. O zi buna ! |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
lico |
![]()
|
Da, am avut o problema care a aparut in timp sau a fost un bug de soft si s-a rezolvat prin UPDATE SOFT astazi. Nu va recomand nimic dar CLAR masina merge cu softul nou, aproape de performantele softului original remapat.
@Fanmegane, am facut update in service Dacia cu un inginer super dezghetat ![]() This post has been edited by lico: 23 Feb 2013, 21:14 |
--------------------
Renault
Megane
2003 2.1 dci +
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:24 |