Incuietoare usa, ..
![]() ![]() ![]() |
Incuietoare usa, ..
para06 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|||
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Nu cred,mai degraba de la gheata:da cu un foehn in incuietoare si pe langa ea si mai incearca usa:ai spalat-o de curand sau a nins mai apatos?
|
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
am uitat sa zic ca am incercat sa o dezghet dar nimic .. ma gandesc ca sa stricat ceva la mecanism ca de vreo 2 saptamani nu mai mergea inchiderea din telecomanda si o inchidea din interior dupa inchidea usa de la sofer si baga cheia in yala sa se incuie ..
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
WD 40 nu are ce dauna, acesta este un spray pt ungere conceput special pt asa ceva. Majoritatea service-urilor auto il folosesc.
Cred ca problema te este din alta cauza. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
dethave |
![]()
|
Daca era cu buba de doua saptamani si esti sigur ca nu are gheata atunci trebuie sa te pregatesti ori de reparat ori de una noua:dar de la wd 40 precis nu e:ai mai putea incerca sa o ungi cu ulei bagat intr-o seringa dar la cat e de complicata inauntru nu stiu in ce masura va ajunge peste tot:cu ce ai incercat sa o dezgheti?
|
--------------------
renault
espace
the race,2002
|
|
para06 |
![]()
|
Am dat cu foehnu
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
furia galbena |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 March 11 From: Modena Tirgu Neamt ![]() |
Este foarte probabil ca din cauza frigului din zilele aste sa fi fortat un pic incuietoarea si din cauza asta vreo pirghie de dinauntru s-a dat peste cap..sper sa nu se fi rupt...wd 40 nu este decit un fel de ulei foarte fin ...sa zicem un fel de motorina care miroase mai frumos.... incearca sa desfaci un pic panoul din interior si vezi ce s-a intimplat poate sa fie o chestie minora .
De obicei nu are ce s-a se strice , incuietoarea este simpla ,daca ai un pic de manualitate te descurci tu...daca wd 40 nu a rezolvat problema cred ca ar trebui sa o desfaci.... Spor |
--------------------
RENAULT
TRAFIC
cabina dubla 2005
- NT 04 PIN Puterea , este nimic fara control
|
|
dethave |
![]()
|
Fa-i ce zice colegul de deasupra,ca zice bine.
|
--------------------
renault
espace
the race,2002
|
|
para06 |
![]()
|
a fost tata cu ea la service .. pacat ca nu i-a intrebat pe baieti de acolo ce i-au facut dar din ce vad eu au dat cu flexu sau ceva de genu de acolo. .. ca se cunoaste ca a fost ceva polizat
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:38 |