Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

pareri economizor F16 Pulse King............, daca aveti montat un astfel de dispozitiv .......

stanionjan
post 15 Mar 2012, 21:20
Post #1

Membru autentic

Group: Members

economizor F-16 Pulse King rezonator electric , as vrea sa-mi iau un astfel de dispozitiv , are cineva montat pe masina asa ceva , daca puteti sa detailati va multumesc , si astept pareri depre scest subiect! biggrin.gif

--------------------
renault megane brek - IL-03-BYL 2000,1,6l-benzina
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 15 Mar 2012, 21:34
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Daca te deranjeaza banii aia in buzunar iti propun sa-i dai cuiva care chiar are nevoie de ei ... ... biggrin.gif

This post has been edited by cj98czh: 15 Mar 2012, 21:35

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
stanionjan
post 15 Mar 2012, 21:41
Post #3

Membru autentic

cj98czh , multumesc pt sfat , dar pe '' tongue.gif praful'' asta , iti vine sa te agati de ori ce , numai ca altii incearca sa profite, si tocmai de aceia am deschis acest topic , sa ne ferim de a lua tepe , si cum sta in firea omului sa incerce ............ radmasa.gif

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 15 Mar 2012, 21:52
Post #4

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Când motorul este în funcțiune, generatorul de curent (alternatorul) generează curent alternativ de 14,0...14,4V, care va ajunge la toate sistemel electrice, între care și bobina de inducție până la bujii. La final bujiile prin scânteia produsă aprind amestecul de carburant.

Modulul F-16 Pulse King conține un oscilator VDO (Voltage Controlled Oscillator), care într-o secundă produce aproape un milioan de oscilări. Datorită acestei oscilații de înaltă frecvență, semnalele sinusoidale ale curentului alternativ se va transforma în semnale mai pătrate. Aceste semnale pătrate au suprafață mai mare semnalele sinusoidale. De aici se înțelege și eficiența acestui produs. Surplusul de tensiune se poate măsura numai cu ajutorul osciloscopului fiind de înaltă frecvență.

Datorită acestei tensiuni de frecvență înaltă vom avea scântei mai mari la bujii, ceea ce duce la ardere mai completă, si conduce la economie de carburant de 8-10%. Totodată și acumlatorul se va încărca mai repede, în consecință sarcina generatorului va fi redusă.

1. Vorba colegilor: daca era pe bune, foloseau deja constructorii.
2. Circuitele oscilatoare cu frecventa reglabila in functie de tensiune exista. Sa zicem ca acest circuit se alimenteaza de la soclul brichetei (din cate stiu pe acolo ai tensiune continua pentru ca am masurat cu multimetrul pe DC si imi arata 12, deci ai curentul stabilizat). Acel circuit foloseste tensiunea continua sa alimenteze un amplificator cu factor de amplificare A conectat in paralel cu alt amplificator cu factor de amplificare 1/A (relatia pentru oscilatoare a lui Barkhausen). Iesirea din oscilator nu poate fi conectata inapoi la alimentare pentru ca acolo ai tensiune continua 12V. Si deci care-i rostul? Ai dat banii pe un oscilator foarte scump. Iti fac eu unul daca vrei.
3. Daca la priza ar fi fost semnal sinusoidal de frecventa mica (nu cred ca alternatorul face frecventa mare) si daca ai fi conectat in serie (nu in paralel ca nu ai cum) un alt semnal sinusoidal sau chiar dreptunghiular (de 1MHz cum se lauda ei) semnalul nu s-ar apropia de unul dreptunghiular. Pentru a obtine unul dreptunghiular trebuie sa generezi o serie de semnale sinusoidale care in frecventa sa respecte o anumita regula (un sinc).

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
stanionjan
post 15 Mar 2012, 22:14
Post #5

Membru autentic

spy_oh_joi1389 , ce pot sa mai zic , multumesc pt sfat , eu m-am ''fript'' odata cu ''celebrii'' magneti(''magnofuel'') , si pe aceasta cale , ii sfatuiesc si pe ceilalti colegi care vor sa-si ia s-o lase balta , e HOTIE , daca vrea cineva magneti sa-mi spuna , ii donez! radmasa.gif

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 15 Mar 2012, 22:18
Post #6

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

Si legat de aia, am intrebat un prieten care este la facultatea de Farmacie:
"Lanturile de hidrocarburi din benzina/motorina au molecule polare?"
"Nu"

Si in cazul asta mi-am dat seama ca nu au cum sa functioneze pentru ca ei se laudau ca cica ar aranja moleculele astfel incat sa arda mai bine. Daca o substanta nu are molecule polare, campul electromagnetic nu o influenteaza.

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 15 Mar 2012, 22:19

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
stanionjan
post 15 Mar 2012, 22:37
Post #7

Membru autentic

ai dreptate spy_oh_joi1389 , dar vezi tu incearca sa profite de .....necazul omului si dau tot felul de explicati , numai sa te convinga sa-ti ia banii , dar intimplarea a facut ca o firma care se ocupa cu comercializarea acestor magneti , au avut tupeul sa vina , si chiar au montat niste astfel de magneti la fabrica in care lucrez , si bine inteles ca nu au mers , dar eu imi luasem deja , in fine oamenii si-au luat jucariile si au plecat , dar ce pot sa zic , pt ca am vorbit cu ei erau foate convingatori , si as zice eu si tupeisti , daca au avut curajul sa vina cu o astfel de oferta , la o intreprindere atit de mare !asa ca ce sa mai zica un biet client ca mine , dar uite ca o spun si eu in gura mare ca sa stie fiecare la ce sa se astepte! excl.gif numai bine , si mai astept pereri !

--------------------
+
sorin1983
post 18 Mar 2012, 11:14
Post #8

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

pai daca te-ai ars si ai vazut ca nu sunt bune de nimic ce pareri mai vrei????

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
stanionjan
post 18 Mar 2012, 20:28
Post #9

Membru autentic

sorin1983 , despre magneti stiu totul , am simtit-o pe propria piele biggrin.gif , si nu ma ascund , din potriva o spun ca sa stie toata lumea la ce sa se astepte , eu ma refere-am la f16pulse king , si pot spune ca a fost mai mult decit convingator spy_oh_joy1389 , foarte bine documentat, asa ca tre sa ne ajutam unul pe celalalt , sa nu mai fim pacaliti , si apropo ce parere aveti despre bujiile speciale pt gpl , NGK produse in germania?

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 07:06
Dacia