Aplicatii iOS, Ce folosiți?
![]() ![]() ![]() |
Aplicatii iOS, Ce folosiți?
Madriann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu există o astfel de aplicație momentan, din același motiv pentru care nu există una care să afișeze o avertizare gen status led pe ecran. iOS 5 e foarte restrictiv în ceea ce privește accesul aplicațiilor din background la informațiile din telefon. Cât timp aplicația respectivă e activă, face ce spune. Când trece în background pauză.
Poate cu jailbreak & shit să existe soluții. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu e restrictiv, pur și simplu așa-zisul multitasking nu prea e la iOS.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Si nu doar in Chrome.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
foarte tare detectorul de metale
![]() mai adaug ceva aplicatii: Masina mea MyEnel IF iHandy Level Scanner Pro MakeupGenius (numai ptr. doamne ![]() |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
V-ați pus iOS 10? Cum e, are buguri, boli ale copilăriei și alte de-astea?
Să fac upgrade, sau să nu fac? ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Exista iOS 10? Ce s-a mai putut imbunatati la iOS 1.0?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu știu, asta vreau și eu să aflu.
![]() Dar se știe că la aifon orice upgrade e un drum fără întoarcere, așa că nu știu dacă să mă arunc de pe-acuma, sau să mai aștept unul sau două updateuri... ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Mi-am pus eu de cind a aparut. Pina acum nu sint probleme de nici un fel.
8 Oct 2016, 22:54: QUOTE(VladSoare @ 8 Oct 2016, 12:17) Dar se știe că la aifon orice upgrade e un drum fără întoarcere, așa că nu știu dacă să mă arunc de pe-acuma, sau să mai aștept unul sau două updateuri... ![]() Eu am versiunea 10.0.2, un update a fost sigur, nu mai retin daca nu au fost cumva 2, tinind cont de versiune This post has been edited by MoneyTalks: 8 Oct 2016, 23:54 |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Vlade lumea se plânge de consumul bateriei, pe feisbuci.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
VladSoare |
![]()
|
Da, cam asta am găsit și eu cu Gogu, cu bateria. Dar din ce văd, lumea zice că-i doar de la aplicații care rămîn agățate în urma update-ului și cică s-ar rezolva prin restart.
![]() Altceva mai grav n-am găsit. Cred că o să fac update-ul. În orice caz, doar la tabletă mai pot să-l fac. Telefonul nu mai e suportat. E prima versiune de iOS care nu mai suportă 4S-ul. ![]() This post has been edited by VladSoare: 9 Oct 2016, 09:37 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Dupa o saptamana nu am de reporatat nici o problema, folosesc telefonulsi tableta mai mult business-style adica calendare,mailuri,skype, fara jocuri, 1-2 ori pe saptamana facebook, google maps. iPhone 6 plus si air
This post has been edited by andreist: 9 Oct 2016, 12:43 |
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Pentru cei ce folosesc Siri e bine de stiut
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
Bluefire-ptr. cine cumpara carti protejate DRM
Phone Drive-ca vad ca nu l-a mentionat nimeni ![]() Cards4U-ca nu mai merge VirtualCards VLCStreamer PlayerXtreme Zedge-ptr. personalizare sonerii, wallpaper etc. Photomath MoneyTalks tu ai incercat sa o pacalesti pe Siri? ![]() This post has been edited by MMVI: 22 Nov 2016, 15:18 |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Se egzista vreo aplicatie de urmarit TV online pe perfectiunea asta de IOS? As fi vrut Cool TV dar nu o găsesc in App Store.
LE: A apărut 10.2.1. This post has been edited by Manuel: 23 Jan 2017, 22:52 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
1) Ce solutie exista ca sa pot sterge din iphone pozele puse prin icloud dupa un laptop? Nu ma intereseaza sa conectez din nou iphone la acel laptop, ci sa sterg pozele direct din telefon utilizand doar telefonul.
2) Ce solutie exista ca sa pot vedea "properties" la nivel de poza (cati mb are, info despre expunere, iso, details, etc). This post has been edited by Avani: 15 Mar 2017, 15:40 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Iei Android.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adica Samsungi, intr-o exprimare mai eleganta. Ii trimiti aifonul lui MOS.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu am android si m-am lovit de problemele astea la 6s-ul sotiei.
Venind cu logica de pe android am zis ca e imposibil sa nu existe vreo solutie similara si pe ios. Deci, eu cred in continuare ca exista doar ca nu o cunosc eu. De asta intreb pe aici. Le: poza e facuta din aplicatia nativa de "gallery" de pe android Screenshot_2017_03_15_16_41_18.png ( Size: 424.86k ) Number of downloads: 124 This post has been edited by Avani: 15 Mar 2017, 16:43 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Ce setari ai la photos and camera?
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Avani |
![]()
|
Alea by default.
La ce sa ma uit mai precis? |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Sa fie sincronizate cu icloud. La mine toate sint active cuecceptia ultimei, de la hdr
Cit despre exif cauta exifwizard pe appstore |
--------------------
Lexus
ES300H
|
R19/16v |
![]()
|
|
--------------------
DS
5H
|
Avani |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 15 Mar 2017, 16:56) Sunt sincronizate. Cand ma duc insa la directorul unde sunt pozele puse de pe laptop, nu am nicio optiune sa sterg. Legat de info exif, corect, intre timp am gasit o aplicatie, insa nu asta mi-as fi dorit. Ma gandeam ca pot sa fac asta din photos, dar na, merge si cu o terta aplicatie. Mersi. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Laptopul e un MacBook? Ca daca nu, atunci trebuie sa intri pe iCloud si sau pui acolo, sau stergi de acolo
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Avani |
![]()
|
Nu e mac. Stupid, dar asta e. Voi conecta din nou 6s-ul la laptop si le voi sterge prin icloud.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:39 |