Sfat achizitie, Va rog
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitie, Va rog
pishky |
![]()
|
||
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|||
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
QUOTE(GabySV @ 20 Feb 2012, 20:31) Ca la orice alta masina exista puncte forte si puncte slabe! La laguna 2 ar fi din cate am mai citit: -Bucse punte spate -Bloc ABS/ESP Ai cicit tu cate ceva dar nu prea multe. - Bucse punte spate: sa fie oare o problema? E normal sa apara uzura lor in timp si nu mi se pare o problema ce trebuie punctata, plus ca daca sunt uzate "scartaie" in mers si nu vei putea lua tzeapa in targ asa cum spui tu. - Bloc ABS/ESP : dupa 3 ani de utilizare a masinii cumparate SH nu am aceasta problema. Din nou nu poti lua tzeapa in targul auto pt ca in mod sigur s-ar aprinde un martor in bord. QUOTE(pishky @ 20 Feb 2012, 21:12) instalatia electrica nu prea exceleaza. de verificat daca tot functioneaza (de la scaune electrice, pana la reglaj xenon, la lampi spate, stop pe frana, absolut tot ce tine de electrica / electronica) Cam asta as reprosa si eu Lagunei II cu o adaugare de componenta electronica si anume clapeta acceleratie, compresor clima(parte electrica). This post has been edited by ovidy: 22 Feb 2012, 00:43 |
--------------------
Renault
Laguna II
- GJ-16-MSW
2001 1.8 16V + GPL
|
|
chiril |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 October 08 ![]() |
Partea electrica/electronica trebuie verificata cu atentie (ex. deschizi geamurile pana jos) verifici bordul, e foarte simplu sa faci sa nu iti mai lumineze beculete in bord.
Trebuie verificati toti senzorii de presiune la roti(se pot dizactiva din calculator) masina iti zice ca totul e ok si tu macar sa nu ii ai pe masina. Probleme la Bloc ABS banuiesc ca sunt. Mereu in fisa de service de la renault imi ziceau eroare de comunicare cu ABS, dar stiu sigur ca imi functiona ABS-ul Am avut si eu o laguna 2 (ce-i drept ph1) 1.6, la 200k km a "explodat" cutia de viteze, Probleme mai mari au inceput sa apara de la 300k km. Acum tot la un L2 ph2 ma gandesc, ofera foarte multe in banii ei. This post has been edited by chiril: 22 Feb 2012, 12:15 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 1.6i
|
|
scorpionul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 13 January 08 ![]() |
Salut. Am o Laguna 2 1,9 dci, 120 cp, impecabila, 2004 as vrea sa o vind. Credeti ca un 5000 ar fi o suma prea mare daca o cer? are ITP pina in 2014, nu are o zgirietura nu are o pata pe tapiterie, are 140 mii de km.
Multumesc pentru un raspuns in cunostinta de cauza 8 Mar 2012, 09:20: Tot eu. Poate imi spuneti si unde sa postez anuntul acesta pe forum pt a il vedea cei interesati? This post has been edited by scorpionul: 8 Mar 2012, 09:20 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
- B 05 ZEU
2004/5 USI
|
|
petruseldan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 25 February 11 ![]() |
La sectorul Bursa
|
--------------------
Renault
Laguna 2, 1.9dci, 107cp
- AB-89-CKA
2002
|
|
scorpionul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 13 January 08 ![]() |
Multumesc. M-am lamurit. Asa am facut.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
- B 05 ZEU
2004/5 USI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 21:37 |