Am o problema cu FILTRU PARTICULE, motor de 1.9 DCI de 131cp din fabrica
![]() ![]() ![]() |
Am o problema cu FILTRU PARTICULE, motor de 1.9 DCI de 131cp din fabrica
micleadragoscostin |
![]()
|
||
![]() KET Group: Members Posts: 875 Joined: 26 January 09 From: Plopeni Prahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 1.5DCI 110cp Energy
2012 BOSE Edition Miclea Dragos
|
|||
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
am un coleg cu Tucson.
aceeasi problema.a dat jos filtrul si l-a dus la forja si l-au ars in cuptor, apoi a fost suflat. asa a desfundat filtrul. |
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
- MS xx yyy
|
|
sosetel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 27 June 06 From: Ploiesti ![]() |
Se poate anula , cauta pe Google anulare DPF (costa cam 200-300e am vazut )
|
--------------------
Renault
Laguna 2
Facelift 2006 1.9 DCI
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
La cluj este un prieten de al meu care face dinstea la Toureg-uri si la Q7 dar nu stiu daca si la gama renault,daca te intereseaza pot sa iti las numarul sa il suni
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
micleadragoscostin |
![]()
|
![]() KET Group: Members Posts: 875 Joined: 26 January 09 From: Plopeni Prahova ![]() |
QUOTE(mihnis @ 11 Feb 2012, 00:07) am un coleg cu Tucson. aceeasi problema.a dat jos filtrul si l-a dus la forja si l-au ars in cuptor, apoi a fost suflat. asa a desfundat filtrul. M-am gandit si eu la asta... dar cu siguranta o sa se infunde iar pe masina.. si nu stiu ce sa zic.. QUOTE(sosetel @ 11 Feb 2012, 10:03) Stiu ca se poate anula.. la alte masini... la Laguna cum ai si tu, daca ai DPF, mi s-a zis ca nu se poate... ca trebuie schimbat UCH pnm... nu stiu sa iti spun exact... QUOTE(bad_x @ 11 Feb 2012, 11:36) La cluj este un prieten de al meu care face dinstea la Toureg-uri si la Q7 dar nu stiu daca si la gama renault,daca te intereseaza pot sa iti las numarul sa il suni Daca poti, si vrei, intreaba-l tu... dar e cam departe Cluj, dar cine stie cum ajung pe acolo ![]() Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 3 1.5DCI 110cp Energy
2012 BOSE Edition Miclea Dragos
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 17:10 |