TANGAJ IN TOATE PARTILE, INTREBARE
![]() ![]() ![]() |
TANGAJ IN TOATE PARTILE, INTREBARE
Iulikmarinik |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 22 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2003 1.4 16v
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Un test de telescoape ai facut? Uzura neuniforma sau foarte mare a acestora poate fi una dintre cauze.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi noapte si azi dimineata am circulat si eu si am vazut ce era pe jos (in Bucuresti)... a plouat si a inghetat... la peste 40-50 km/h poti sa ai si mama cauciucurilor de iarna.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu depinde musai de masina. Ce cauciucuri de iarna ai? Starea drumului poate fi un element care s-o determine sa se comporte asa. Daca jos e "sticla", eventual cu zapada peste nu e nimic anormal. Cauciucurile de iarna nu vor putea invinge niciodata legile fizicii.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Pai initiatorul topicului vorbeste despre TANGAJ, nu despre derapaj. Ori cauciucurile proaste si/sau gheata pe jos nu produc sub nicio forma tangaj.
This post has been edited by gabizegrean: 5 Feb 2012, 13:20 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
CRyS` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
Pentru inceput verifica cele 4 amortizoare. Apoi mai departe! Eventual poti face un test de amortizoare sa vezi eficienta lor! Sau un control vizual, sunt curse,nu sunt ...
![]() Succes! |
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|
boditza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 8 September 09 ![]() |
eu simt un tangaj dar pe spate.. la fiecare hop simt cum fuge de spate, ca e uscat sau zapada mereu se simte asta. nu stiu daca e normal la pdg. sincer mie mi se par cam tari amortizoarele pe spate si am dat vina pe asta
|
--------------------
Renault
Megane
Sedane 2.2 1,6 16v 82kw
|
|
marian24gam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 1 May 09 ![]() |
La mine facea la fel ,adica cel putin fugea de spate .
bucsile punte spate. |
--------------------
renault
megane sedane 2
- br-24-gam
2003 1.9 dci
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
eu nu inteleg cu e aia "tangaj in toate partile".
"tangaj" inseamna balansare fata-spate (termen provenit din marina), nici nu vad cum ar putea sa faca o masina asa ceva (poate un citroen 2cv in care se misca cineva). din mesajul initial inteleg ca e vorba de mentinerea directiei pe gheata, ceea ce nu e neaparat o problema a masinii. pare mai degraba legata de adaptarea stilului de condus la conditiile de drum. desigur, e o presupunere, nu poate fi o certitudine fara a vedea stilul la fata locului. nici "spatele care fuge" (inteleg ca fuge lateral) nu e tangaj. |
--------------------
.
.
.
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Rimio de Vassur @ 5 Feb 2012, 18:09) ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
boditza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 8 September 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
Sedane 2.2 1,6 16v 82kw
|
|
Iulikmarinik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 22 December 09 ![]() |
Ca sa ma intelegeti atunci un sake-it stanga dreapta de spate am impresia ca vrea sa ma intoarca si telescoapele am noi de anu trecut monroe reflex +flanse .Ceea ce vreau sa zic e ca trenul de rulare e aproape nou!
Am facut anul trecut o investitie serioasa ca na deh trebuia!eu zic ca e caseta poate daca trag eu de roti nu se simte dar la greutatea masinii ciudat este ca daca e goala nu prea face in schimb daca am 2 oameni in spate incepe show-ul! |
--------------------
Renault
Megane
2003 1.4 16v
|
|
Iuiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 7 January 08 From: Iasi ![]() |
Daca fuge de spate trebuie schimbate bucsele la punte. Pe fata ar putea fi bucsele de la cadrul motor. Parerea mea este ca e mai bine sa astepti primavara sa vezi cum merge pe asfalt uscat fiindca banuiesc ca de la zapada si gheata ai impresiile astea.
|
--------------------
Renault
Kadjar&Megane
2017 1.2 TCE
|
|
alexxis2001ro |
![]()
|
![]() mvp Group: Members Posts: 213 Joined: 5 February 09 From: Timișoara ![]() |
este posibil sa ai gheata lipita pe partea interioara a jantelor...daca este gheata, incearca sa o cureti si vezi daca masina are acelasi comportament...
|
--------------------
renault
megane II sedan
- TM - XX - XXX
2004 comfort privilege 1.5 dci Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
daca "tangaj" inseamna ce a zis colegul mai sus ca inseamna... "balansare fata-spate (termen provenit din marina)" cel mai probabil e din cauza ghetii ajunse pe cine stie unde. bag-o undeva la caldura o noapte, si vezi daca mai face. am patit si eu asta, sambata seara, peste 50 trepida toata masina, indiferent daca era in viteza sau pe liber, drumul negru. toata noaptea garaj, calorifer, a doua zi brici.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 18:56 |