Laguna 1 de 240 de cai, Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Laguna 1 de 240 de cai, Ce parere aveti?
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
uite pozele cu laguna 1 bi-turbo. si linkul spre renault safrane biturbo, iar in partea de jos e scurta descriere a hartge laguna. http://www.automobile-sportive.com/guide/r...ranebiturbo.php
as vrea sa am o masinuta dasta... sa-i ![]() ![]() dupa cum se vede acolo, are accleratia in viteza a 4-a mai buna decat un M3 la vremea aceea, iar 38Mkg cuplu vine cam 400 Nm ceea ce e....evo X ! ![]() This post has been edited by pixule: 28 Jun 2008, 12:06 Attached thumbnail(s) Numeriser0001a.JPG ( Size: 52.55k ) Number of downloads: 825 Scan0001a.JPG ( Size: 46.65k ) Number of downloads: 981 Numerisera.JPG ( Size: 41.64k ) Number of downloads: 923 Scan0002a.JPG ( Size: 45.27k ) Number of downloads: 896 |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Multumesc mult.
sunt foarte curios daca se gasesc pe piata... ![]() Mi-ar place si mie o "salbaticiune" din asta ![]() This post has been edited by Johnny78: 30 Jun 2008, 13:19 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
revin cu articole complete de la vremea respectiva.
supun moderatorilor propunerea ca acest topic sa devina un sticky pentru sectiunea noastra, deoarece este modelul de laguna 1 cel mai performant, pe care toti l-am vrea, dar nimeni nu o sa il aiba ![]() Attached thumbnail(s) press1.jpg ( Size: 533.06k ) Number of downloads: 171 press2.jpg ( Size: 546.91k ) Number of downloads: 202 press3.jpg ( Size: 625.37k ) Number of downloads: 182 press4.jpg ( Size: 578.86k ) Number of downloads: 122 press5.jpg ( Size: 564.33k ) Number of downloads: 121 press6.jpg ( Size: 198.99k ) Number of downloads: 229 press7.jpg ( Size: 163.46k ) Number of downloads: 268 press8.jpg ( Size: 214.69k ) Number of downloads: 773 press9.jpg ( Size: 184.73k ) Number of downloads: 153 press10.jpg ( Size: 207.45k ) Number of downloads: 147 press11.jpg ( Size: 202.37k ) Number of downloads: 146 press12.jpg ( Size: 190.93k ) Number of downloads: 113 press13.jpg ( Size: 214.09k ) Number of downloads: 195 press14.jpg ( Size: 248.44k ) Number of downloads: 245 |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
Johnny78 |
![]()
|
sunt complet de acord cu Pixule.
M-am hotarat: in august, cand voi pleca in Franta, o sa intreb in stanga si i dreapta. Se pare ca a existat o serie de fabricatie, dar foarte redusa... Ma intereseaza modelul de cutie care se punea pe ele, ca motor de safrane biturbo se gaseste...la fel si kitul de caroserie. By the way, pretul de azi ar fi undeva pe la 38.000 de euro nu e mult pentru ce are de oferit ![]() This post has been edited by Johnny78: 1 Jul 2008, 17:00 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Se gasesc pe net. 3 minute am cautat si am gasit pana acuma de vanzare peste 10 masinute de-alea :X
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Mrija taica, zii si tu un site
Multumim anticipat!!! |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
de la minunatiile alea jegoase de autoscout24.de si mobile.de pana la auto fischer.de
Cauta renault Safrane biturbo ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cu parere de rau spun ca nu am gasit nimic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cum au fost doar vreo 1000 de bucati de Safrane BiTurbo nu cred ca sunt tocmai usor de gasit.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...en&pageNumber=1
300.0000 de km..... a alegart ceva saracuta ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Acel safrane e de altfel singurul pe care l-am gasit si eu. Pe mobile si pe autoscout parca.
Laguna nu am gasit niciunde. |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Pai, oameni buni, eu LAGUNA caut
Safrane nu ma incalzeste Laguna Biturbo, cea modificata de Hartge. ![]() ![]() ![]() daca era Safrane, o mai puneam la categoria Laguna? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
pixule |
![]()
|
pai din articole, s-au produs vreo 500 de laguna biturbo(renault, nu hartge)... catr despre safrane, e prea de tot la tehnica, are sistem de control al stabilitatii ca in formula 1 de pe vremea aceea, vreo 700 euro un amortizor!!!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
|
|
Johnny78 |
![]()
|
amandoua stau prost la capitolul cutie
Pacat totusi... era misto camaina de fun, nu de chinuit in trafic... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
doruletz75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 6 October 07 ![]() |
eu am un prieten in germania care colectioneaza numai masini de acest gen si numai renault-uri cine stie pe unde sunt? si daca sunt la ce preturi sunt doar sunt masini de colectie ........apropo avea pt reconditionat un renault 25 bacara turbo , eu nu am vazut in roamania o asa masina cu atatea butoane la bord
![]() |
--------------------
renault
laguna
- B 75 DRU
2000 Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sunt si in Romania Baccara turbo...un amic de-al meu are... racheta de masina si hotel de 5* in interior...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Johnny78 |
![]()
|
In mod clar francezii faceau niste treburi cand nemtii abia se scarpinau in cap cum sa puna AC pe masini.
Aratati-mi si mie o nemtoaica din 94 cu climatronic la clasa unde joaca Laguna... Ce e mai nasol e ca stateau prost tare la capitolul fiabilitate... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
pixule |
![]()
|
pai la dotari nu se compara, de pe vremea lui renault 20, care in anii 70 sfarstit, avea 4 geamuri electrice si altele, si nu era masina de lux nici pe departe.
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
|
|
Johnny78 |
![]()
|
daca stam sa ne scarpinam un pic chiar de la R16 care a venit cu niste solutii tehnice de te durea mintea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pe r25 2.2 GTX aveam computer de bord..cu tot ce tine de el... asta la nivelul unei masini din '87..
This post has been edited by cj98czh: 3 Jul 2008, 21:33 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
doruletz75 |
![]()
|
ce masini ...........pacat ca renault au alta strategie de piata hmmmm mare pacat....!!! asta este mondializarea
|
--------------------
renault
laguna
- B 75 DRU
2000 Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
R19/16v |
![]()
|
Trebuie sa traiasca si ei din ceva, nu?
|
--------------------
DS
5H
|
Johnny78 |
![]()
|
sunt de acord ca Renault nu e Rolls sa traiasca cu 3 masini pe luna
Dar parca....ii durea daca duceau la bun sfarsit toate trasnaile pe care le-au montat pe masini? si aia de la Citroen la fel... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
R19/16v |
![]()
|
Citroen inca se tine tare
![]() |
--------------------
DS
5H
|
Mrija |
![]()
|
Reno e masina sexy si castiga mult la cap design
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
doruletz75 |
![]()
|
mai fratilor astia de la renault nu sunt prostii ei vor sa faca bani de pe urma recesiunii din lume , populatia lumii este in continua saracie, ei vand masini ieftine pt orice buzunar nu vedeti ca totii constructorii de masini au aceasta tendinta si la capitolul banii si putere financiara eu tind sa cred ca este mai puternica ca multi producatori germani , sa tii o echipa in f1 nu este asa simplu si sa te mai si batii cu marii producatori de masini sport .Este doar o perre de-a mea sper sa nu-mi sariti in cap
![]() |
--------------------
renault
laguna
- B 75 DRU
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Sincer, nu stiam de existenta ei. Trebuie sa fie placut sa ai una acasa. Sunt curios daca macar GT-ul de la Laguna 3 il aduc curand...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Johnny78 |
![]()
|
din ce se aude de la gura targului, nu vor aduce GT-ul in Romania. Ramane sa-l luam de la "baietii veseli" pe comanda.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 16:52 |