Masca din fata deformata
![]() ![]() ![]() |
Masca din fata deformata
vladdy99 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I Phase 2
2000
|
|||
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Poti fi mai explicit ? Eventual pune o poza sa ne dam seama. Stima
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
vladdy99 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane I Phase 2
2000
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Pai si ce doresti exact?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Din ce vad eu este carenajul rotii spart, iar ce iese in afara pare armatura coltului de bara, nu trebuie decat sa te bagi sub masina si sa-l asezi la locul lui (eventual sa ai putina sarma la indemana) sau sa-l desprinzi definitiv daca este rupt. Probabil pe coltul ala a fost lovita.... Stima
This post has been edited by mariusd4: 6 Feb 2012, 14:38 |
--------------------
Renault/Skoda
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
vladdy99 |
![]()
|
Din pacate pt mine accesul sub-masina este f dificil (zapada/zloaie).
Am incercat sa il pun la loc, insa mi-a sarit o bucata de fier de sub masca. Moment in care am decis sa ma opresc si sa ma lamuresc ce este. Teama mea era sa nu fie o piesa utila. Va multumesc pentru lamuriri ! |
--------------------
Renault
Megane I Phase 2
2000
|
|
mariusd4 |
![]()
|
Piesele utile nu prea se desprind asa de repede ... e greu de spus ce poate fi asa pe ghicite. Stima
|
--------------------
Renault/Skoda
- B 112 ...
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Este canistra de vapori acea piesa care iese din carenajul rotii. Aceasta in mod normal este prinsa de caroserie,probabil ai lovit ceva din moment ce ti-a ajuns acolo. Deschide capota si improvizeaza ceva cu o sarma,agat-o...
Si da,este o piesa foarte utila,s-a discutat pe forum rolul ei. This post has been edited by Dragos34: 6 Feb 2012, 17:22 |
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
vladdy99 |
![]()
|
Tocmai asta este si surpriza mea: Nu am lovit nimic.
Masca e intacta in partea din fata. Cel mult sa fi fost un bolovan de zapada intrat sub masca. O sa incerc maine dimineata pe lumina sa vad ce pot improviza. |
--------------------
Renault
Megane I Phase 2
2000
|
|
morta_lis_18 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 15 October 11 ![]() |
unde gasesc sa cumpar carenajul rotii fata dreapta,si plasticul ala de dedesuptul proiectorului,ala de protectie.sau sa imi spuna cineva cum se numeste,si unde as putea sa il gasesc.multumesc
|
--------------------
renault
megane
2000
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
asa am patit si eu..pur si simplu am vazut-o la benzinarie cum atarna. sistemul de prindere este unul f. rudimentar...o tabla si un surub. la mine, din cauza ruginii s-a mancata tabla si ramasese doar in cabluri si furtune. am scos toata furtunele si cablurile,am extras-o de acolo. Am facut alt "suport" adica o tabla mai groasa, taiata la lungimea celei vechi, si am inlocuit-o pe cea veche. Nu e mare inginerie.
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
carenajul rotii si aparatoarea dreapta de sub bara de preferat sa le cauti la dezmembrari... din ce stiu erau foarte scumpe la magazin.
canistra aia o poti lega cu niste soricei de o conducta pe acolo sau de contra aripa. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vladdy99 |
![]()
|
Exact o bucata de tabla subtire/ruginita mi-a cazut din masina cand am incercat sa o reasez.
This post has been edited by vladdy99: 6 Feb 2012, 23:36 |
--------------------
Renault
Megane I Phase 2
2000
|
|
DrAg0nX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 8 November 09 From: Ploiesti / Bucuresti ![]() |
Carenajul acela din plastic il am eu dar pentru roata din stanga... ma gandesc ca sunt in oglina, nu se potriveste nu? Stiu ca acel carenaj e format din 2 bucati unul in fata rotii si unul in spatele rotii. Tie iti trebuie doar jumatatea din fata rotii.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
vladdy99 |
![]()
|
Am prins canistra de contra-aripa cu sarma. Sper sa tina
![]() Va multumesc pentru informatiile utile. |
--------------------
Renault
Megane I Phase 2
2000
|
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
il gasesti sigur pe autokarma dar e in jur de 80- 100. nu cred ca se merita nou.cauta la dsezmembrari poate il gasesti la 40-50 lei.Si la mine e spart si arata urat.L-am prins cu un surub si niste sarma pe ala spart.
This post has been edited by mitzunator: 7 Feb 2012, 19:56 |
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:55 |