Problema Electrica Megane II
![]() ![]() ![]() |
Problema Electrica Megane II
RoBerT_04 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005 1.6 16v 115 cp. estate
|
|||
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
pai daca becurile sunt bune, eu prima oara as verifica siguranta de pozitii stanga sa vad daca este arsa sau nu. Daca siguranta este buna, apoi as trece la verificarea cablajului.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Siguranta lumini pozitie partea stanga arsa.Ea se afla in compartimentul motor.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
RoBerT_04 |
![]()
|
am schimbat la becuri pe spate de mi sa luat 5-6 becuri am pus. si cel de pe stanga lam probat in dreapta si merge. Deci ziceti ca ar fi sigurata? e siguranta Doar pentru Partea Stanga? si e cam greu sa ajung acolo ?
![]() 16 Apr 2012, 20:07: am uitat sa va spun mai am o problema. LA bord mi sa aprins de o luna de zile cand mergeam SERVICE si AIRBAG. am oprit am miscat scaunul dreapta si stanga sa stins . peste ceva timp a mers taicameo cu ea si a miscat scaunele amandoua si s-a aprins iarasi . de atunci nam mai putut face nimic sa le sting. am miscat scaunele fata spate am miscat de firele de sub scaun nimic. mia recomandat cineva de la o reprezentanta sa dau OFF la airbagu din dreapta de pe stalp Si dupa ON. NIMIC. or fi oxidat cablurile? mufele? ![]() This post has been edited by RoBerT_04: 16 Apr 2012, 20:07 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
AnduCT |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 4 April 09 ![]() |
Totusi daca zici ca data trecuta cand ai miscat de scaune si-a revenit, mai incerca si acum dar vezi ca este o mufa sub scaunul de la sofer si cel de la pasager care poate nu iti face contact bine. Trage de ea mai in afara si vezi misca pe acolo si de recomandat dupa ce i-ai gasit pozitia sa prinzi mufa cu un soricel din ala (brida de plastic) ca sa nu se mai miste. Daca nici dupa chestia asta nu isi revine s-ar putea sa fie intrerupta banda de la airbag care se afla in blocul de lumini.
Referitor la problema cu becurile arse pe partea stanga, colegul rcosmin a zis ca se afla sigurantele in compartimentul motor. Cum ridica capota te uiti in partea dreapta si este o cutie prinsa cu 2 suruburi torx. Desfaci, scoti capacul si te uiti pe spatele capacului ca iti arata asezarea lor. Succes |
--------------------
Renault
CLIO V E-TECH
- -
2021
|
|
RoBerT_04 |
![]()
|
o sa incerc sa ma uit la sigurante.... dar la problema cu airbagu am miscat de scaun de mama mama. de am inebunit. o sa mai incerc sunt multe mufe sub scaun si nu stiu pe care sa o scot si sa o pun iar sa vad daca ea e de vine sau nu. ! daca aveti vro poza ceva sau ma puteti ajuta pe viitor ar fi super. ! mai astept pareri din partea voastra in ambele probleme. ! ms mult baieti!
17 Apr 2012, 19:44: Gata hiuuuuuuu am rezolvat partea cu pozitia fata spate>>> siguranta de vina fiindca aveam bilamentu mai gros pe pozitie si cel subtire pe frana si prea mare voltaju. Si la airbag la fel mia pus testeru pe masina mia verificat ABSOLUT TOT nicioproblema la masina erau mufele si centura . o suma modesta de 50 ron pentru tester si tot ... YUPYYY This post has been edited by RoBerT_04: 17 Apr 2012, 19:44 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
dan25 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 April 12 ![]() |
va rog, imi poate spune cineva de unde iau un plus la un megane 2 pentru a lega 2 monitoare in tetiere?
![]() |
--------------------
renault
megane
- DB 24 MAT
2005 1,5dci
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Poti lua + permanent din mufele R2 din podea, de sub scaunul soferului, insa recomand sa tragi + de pe curent de contact din tabloul de sigurante de sub volan.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Cam aceeasi problema o am si eu , s-a dus pe dreapta pozitia fata si pozitia spate , am verificat becurile si par ok , ca sa nu caut ca bezmeticul siguranta site cineva care ar putea sa fie ?
am gasit link-ul asta : http://www.reno.ro/index.php?showtopic=202...dpost&p=2984121 poate sa confirme ca aia e siguranta This post has been edited by L!nuX: 23 Jan 2013, 09:58 |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Vezi ca la facelift modulul ala arata asa:
sigurante_marsarier.jpg ( Size: 287.73k ) Number of downloads: 951 E mai greu de ajuns la el decat la 2.1, trebuie sa dai jos bateria ci calc. de injectie, siguranta arsa nu stiu exact care este, dar din ce imi amintesc e una din sigurantele de 7.5A. Uite aici cum ajungi la modul. This post has been edited by Hack: 23 Jan 2013, 11:56 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Gasisem ulterior tutorialul .
Trebuie deomontat jumatate de motor sa schimbi o siguranta . O sa imi fac timp in weekend . MUltumesc frumos |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Nu am gasit topic pentru problema asta, de aceea va intreb aici.
In zona dintre baterie si motor exista un manunchi incrucisat in T de fire electrice, fire care sunt acoperite de o camasa din plastic care are o parte ce actioneaza ca o balama iar cealalta parte se clipseaza. La mine s-a rupt partea balama din protectie si ajunge condens si umezeala, formand o mazga galben-verzui care invadeaza tot manunchiul de fire. A schimbat cineva protectia aceea sau a avut cineva problema asemanatoare? Atasez cateva poze cu locul respectiv. Unde se vad cablurile exista un plastic care acopera acea zona, dar care este rupt.Il am dar momentan nu mai tine prins in clips. Nu sunt paranoic, sunt doar convins ca este necesara refacerea protectiei, mai ales ca atatea fire neprotejate, mai ales langa un motor infierbantat, pot duce la topirea izolatiei si la un scurtcircuit de toata frumusetea. Am vazut masini cu motorul in flacari si acum nu ma mai mir de la ce. This post has been edited by cosmin_69: 4 Jul 2016, 23:40 Attached thumbnail(s) Fotografie037.jpg ( Size: 771.59k ) Number of downloads: 582 Fotografie038.jpg ( Size: 727.82k ) Number of downloads: 557 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
Căruntul |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 April 16 From: Galați ![]() |
Salutare meganisti. Mare problema mare. Masina mea este posedata. Am următoarea problema: seara când se aprind luminile automat, pe spate mi se aprind toate stopurile pe frână, inclusiv cel de sus de la portbagaj. Dacă opresc luminile automate funcționează normal. Dacă aprind pozițiile iar se aprinde pe spate tot ce tine de frână. Și când pun frână nu se cunoaște. Asta mi se întâmplă de două seri. Nu am umblat nicăieri, nu am făcut nicio modificare. Ce pălăria mea sa ii fac? Nici nu știu de unde sa ma apuc sa umblu. Nu am nimic aprins în bord. Parcă stau cu frana apăsată tot timpul. Sugestii? Să o duc la exorcizare la popă?
This post has been edited by Căruntul: 14 Jul 2016, 08:30 |
--------------------
Renault
Megane 2 1.6 16v
2.1/2004
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa verifici masa la stopurile spate ..
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Căruntul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 16 April 16 From: Galați ![]() |
O să verific , dar așa, din senin?
This post has been edited by Căruntul: 14 Jul 2016, 10:50 |
--------------------
Renault
Megane 2 1.6 16v
2.1/2004
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu, asa, ca dupa 12 ani
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:04 |