Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

diverse probleme, mici probleme

fsilviu86
post 25 Apr 2011, 12:08
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Buzau

in primul rand Hristos a inviat!! sunt nou pe acest forum, adica am cont de ult dar acum am intampinat anumite problema la masina mea un renault laguna 1 din 1995 motor de 1,8 benzina.

masina am luat-o de la un tip pe foarte putini bani, omul avea nevoie urgent de bani mama lui facuse infart, si am dat undeva la 20 mil pe ea. masina merge foarte bine probleme la motor nu am, nu bate nu troncane, dar ea are niste modificari. masina la origine a fost cu volan pe dreapta, dar un mecanic destul de priceput dar lenes (nu prea a pus toate mufele la locul lor) ia facut inversarea volanului de pe partea dreapta pe partea stanga. o singura chestie iti mai spune ca ea fost cu volanul inversat stergatoarele care inca nu am avut eu timp sa le inversez vand tot ansamblul cum trebuie. acum ca tot au trecut sarbatorile mam gandit sa incep sa mai fac cate ceva la ea, cum ar fi sa fac inchiderea sa mearga, are toate modulele, cheia functioneaza, are imobilaizer, dar nu inchide, am un buton pe langa frana de mana care ar trebi sa incuie si sa descuie usile care nu functioneaza, am luat alt buton crezand ca nu este bun si tot degeaba. mentionez ca toate piesele pt ea am de unde sa le fac rost, lurez intrun parc auto de dezmembrari si am 2 laguna 1 in curte. am verificat sigurantele nu sunt arse am desfacuta usile, toate actuatoarele ei originale sunt la locul lor ba chiar functioneaza daca le alimentezi separat, dar din telecomanda sau din buton nu vor. ar mai fi o problema, de cand am luat masina nu imi baga caldura decat pe la parbriz, daca dau de buton nu se simte nimica, acel comutator nu este baza de vacum?? mam uitat eu pe la motor sa vad daca este vreun furtunas subtire scos, sau ceva de genu dar nu este nimic scos. poate sa nu fie cumva bagat in panoul de control acel vacum? sau sa fie supapa de vacum de la aeroterma dusa? motorul merge cum trebuie, multi au zis ca daca nu era acel vacum bagat trebuia sa mearga motorul cu oarecare intreruperi.
masina nu are aer conditionat asta am uitat sa mentionez.

cam astea ar fi problemele pricipale care le am acum, pe parcurs vreau sa schimb trapa sau motorsaul ca are o rotita tocita si nu se deschide decat cu un oarecare ajutor din partea mea. in rest totul merge perfect

This post has been edited by fsilviu86: 25 Apr 2011, 12:21

--------------------
Renault clio - BZ 05 LDT 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Gabryel.GLN
post 25 Apr 2011, 12:16
Post #2

Membru autentic

From: Constanța

Adevarat a inviat! Si bine ai venit printre lagunisti. Problema cu inchiderea centralizata am avut-o si eu cand am schimbat panoul de sigurante, nu impinsesem mufa cum trebuie in spatele panoului si nu facea contact.

--------------------
Renault Espace V INITIALE PARIS 2016/1.6 dci 160CP
+
fsilviu86
post 25 Apr 2011, 12:19
Post #3

Membru autentic

From: Buzau

problema este ca nu stiu care este mufa la inchidere in panoul de sigurante, toata masina are cam toata plasticaraia la locul ei, si nu vezi nimic, am incercat sa ma iau dupa culori dar nu prea iese biggrin.gif

am atasat o poza cu masina la tara la mine in curte

nu pot sa schimb avatarul la topic si nici numarul vad ca nu se modifica nu stiu ce are, am observat ca are oarecum legatura forumul asta cu dacia club sau mi se pare mie??

This post has been edited by fsilviu86: 25 Apr 2011, 12:21

Attached thumbnail(s)
untitled.JPG ( Size: 134.76k ) Number of downloads: 280

--------------------
Renault clio - BZ 05 LDT 2005
+
lag_ph
post 1 Feb 2012, 11:22
Post #4

miles away...

From: Bucuresti // Ploiesti

Aveam bieleta antiruliu dreapta dusa - facea zgomot la denivelari.
Ok, am schimbat-o. Pe aceeasi sectiune de drum unde inainte ma seca de nervi zgomotul pe care-l facea, acum e liniste.
Dar, prin santurile astea de zapada se aude un fel de baltabacit, tot pe partea dreapta.
Pivoti, bielete de directie, s.a. sunt in parametri.
1. amortizor/flansa ?
2. vreo bucsa pe undeva pe acolo ?
3. bieleta antiruliu e buna si nu prea ? zic asta ca mi s-a parut ca avea cauciucul ala de la extremitati destul de moale.

This post has been edited by maister_dm: 1 Feb 2012, 11:23

--------------------
Renault Laguna 1.8 16v - de PH - 05.10.1998
+
TM31BDY
post 1 Feb 2012, 11:55
Post #5

Membru

Si la mine se rupe masina in doua pe la gropi,bate ceva in dreapta groaznic.mecanicul mi-a zis ca ar fi bucsa de la bara stabilizatoare si a incercat sa o deie jos dar a spus ca e capsata si nu se poate da jos si ca sa schimb toata bara stabilizatoare. Evident ca era un pret asrononomic si am lasat-o balta asa ca inca bate roata dreapta de mai mare dragul sad.gif.

--------------------
Renault Megane II - Tm 47 BDY 2007
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 20:18
Dacia