diverse probleme, mici probleme
![]() ![]() ![]() |
diverse probleme, mici probleme
fsilviu86 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
clio
- BZ 05 LDT
2005
|
|||
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Adevarat a inviat! Si bine ai venit printre lagunisti. Problema cu inchiderea centralizata am avut-o si eu cand am schimbat panoul de sigurante, nu impinsesem mufa cum trebuie in spatele panoului si nu facea contact.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
problema este ca nu stiu care este mufa la inchidere in panoul de sigurante, toata masina are cam toata plasticaraia la locul ei, si nu vezi nimic, am incercat sa ma iau dupa culori dar nu prea iese
![]() am atasat o poza cu masina la tara la mine in curte nu pot sa schimb avatarul la topic si nici numarul vad ca nu se modifica nu stiu ce are, am observat ca are oarecum legatura forumul asta cu dacia club sau mi se pare mie?? This post has been edited by fsilviu86: 25 Apr 2011, 12:21 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 134.76k ) Number of downloads: 280 |
--------------------
Renault
clio
- BZ 05 LDT
2005
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Aveam bieleta antiruliu dreapta dusa - facea zgomot la denivelari.
Ok, am schimbat-o. Pe aceeasi sectiune de drum unde inainte ma seca de nervi zgomotul pe care-l facea, acum e liniste. Dar, prin santurile astea de zapada se aude un fel de baltabacit, tot pe partea dreapta. Pivoti, bielete de directie, s.a. sunt in parametri. 1. amortizor/flansa ? 2. vreo bucsa pe undeva pe acolo ? 3. bieleta antiruliu e buna si nu prea ? zic asta ca mi s-a parut ca avea cauciucul ala de la extremitati destul de moale. This post has been edited by maister_dm: 1 Feb 2012, 11:23 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
TM31BDY |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 18 June 10 ![]() |
Si la mine se rupe masina in doua pe la gropi,bate ceva in dreapta groaznic.mecanicul mi-a zis ca ar fi bucsa de la bara stabilizatoare si a incercat sa o deie jos dar a spus ca e capsata si nu se poate da jos si ca sa schimb toata bara stabilizatoare. Evident ca era un pret asrononomic si am lasat-o balta asa ca inca bate roata dreapta de mai mare dragul
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- Tm 47 BDY
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:18 |