securitate laguna 2, cum activez
![]() ![]() ![]() |
securitate laguna 2, cum activez
daniLaguna2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
2003
- B-200-DNI dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
1. Daca butonul de inchidere usi de pe card il tii apasat mai multa vreme, (3-5s), se activeaza functia dorita.
2. Usile spate pot fi blocate de la butonul de pe usa soferului, destinat acestui lucru (nu stiu daca la toate echiparile exista). This post has been edited by gabizegrean: 8 Feb 2012, 16:51 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
superinchiderea, chiar asa se cheama in clip, trebuie activata din clip din cate stiu la apasare mai lunga se vor inchide geamurile....
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
eu am tinut apasat pe butonul de inchis de pe consola centrala si a piiuit un pic .. dar nu am relizat ce sa intamplat cu inchiderea nu e nimik nou, adica nu mi se pare ....
![]() ![]() 8 Feb 2012, 23:16: in legatura cu cartela si cu butonul de inchis nu sa intamplat nimik cand am tinut apasat pe el ..... am tinut si 5 10 secunde ![]() ![]() ![]() This post has been edited by daniLaguna2: 8 Feb 2012, 23:16 |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
cand tii apasat pe ala din interior de inchidere piuie deoarece se activeaza inchiderea usilor la peste 10 km /h
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
aham daca plec de pe loc se inchid singure
..... doar atat e functia aceea? ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
da atat face functia si daca ti pe celalat de deschis se dezactiveaza
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
in cartea masinii am gasit informatia urmatoare: dupa ce ai inchis masina din telecomanda,mai apesi o data pe butonul de inchidere al cardului si se realizeaza "supra inchiderea",adica chiar daca iti sparge cineva geamul nu poate deschide portierele ,va trebui sa se chinuie intrand pe geam.pe scurt,actionezi inchiderea usilor de doua ori
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Asa e, numai ca functia se poate activa sau anula pe tester.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Eu stiu ca aceasta functie este valabila doar daca ai alarma la masina, si pe butonul de blocare geamuri din portiera soferului trebuie sa fie un ledulet rosu care se aprinde daca blochezi geamurile
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
eu am incercat sa vad daca merge super inchiderea stand in masina si apasand de 2 ori pe inchiderea din telecomanda si tot se deschide din interior cand trag de manerul de la portiera
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
dar trebuie sa ai 6 fire in mufa de la broasca ca sa mearga, daca ai doar 4 nu merge
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
6 fire unde in musa de intra in usa pe la balamale
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:01 |