Alimentare Carburant, Probleme - Consum - Pareri
![]() ![]() ![]() |
Alimentare Carburant, Probleme - Consum - Pareri
lag_ph |
![]()
|
||
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|||
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
Daca tot s-a deschis topicul ce benzina folositi.Care ar fi cea mai buna: sfaturi pareri,lucruri bune de stiut.
-eu am alimentat pana acu doar cu petrom de '95(la fel si proprietarul anterior) Daca nu tine "clapeta" cand faci plinul inseamna ca ai o problema?? |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
--
- ----
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Incearca sa pui pistolul de la pompa nu drept ci intr-o parte... aceeasi chestie este si la Megane... daca nu merge asa incearca sa nu-l bagi de tot... gasesti tu pozitia..
This post has been edited by cj98czh: 9 Jun 2009, 13:13 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Crezi ca nu am incercat? Ziceai ca eram la forat.. mai adanc - mai putin adanc .. mai la dreapta, mai la stanga, mai sus... nu vrea. Poate e prea plin cu aer
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
probleme d'astea sa tot avem la masini!
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
lag_ph |
![]()
|
Nu e chiar placut sa stai tot timpu cu furtunu in mana. Adaug si faptul ca nu doar piedica nu vrea sa stea, ci si tragaciul ala. Chair daca tin apasat, tot il opreste. Asa ca ii pun 2-3 litri, opreste, iar apas, mai pun 500 grame, iar opreste... E chinu' ____ sa ii bag carburant.
Si pe langa asta, nu pot sa-i fac si eu consumul ca omu normal ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
eu nu am probleme cu asta. A mea inghite cuminte tot ce ii dau
Maister, problema ta s-ar putea localiza in ceea ce francezul numeste "goulot de remplissage" cu alte cuvinte sitele de pe conducta de alimentare. se scoate ansamblul si se verifica...de jeg. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
lag_ph |
![]()
|
Dupa o luna.. am rezolvat si asta problema. Deci, la imbinarea dintre conducta de alimentare si rezervor, e o garnitura, prinsa in 2 coliere (unu sus, la conducta, si unu jos, la rezervor). Eh, garnitura asta mi se parea mie ca statea un pic cam ridata (ca un sharpei
![]() Am avut o busitura in spate si uitandu-ma la rezervor, mi se parea ca nu sunt pe aceeasi linie (conducta de alimentare si gura de la rezervor). Anyway, garnitura aia era bagata mult inauntru la rezervor si era si destul de incolacita. A fost tras rezervorul un pic mai in jos si s-a trad de acea garnitura... dar cata garnitura.. cred ca avea per total vreo 20 cm, din care ea avea nevoie doar de vreo 8-10 cm ca sa faca prinderea intre cele 2 puncte. Eh, nea mecanicu a taiat un pic din ea (un pic mai mult), a pus colierul ala la baza, strans bine. Facut test de alimentare, MERGEEEEEEE!! ![]() Toate cele sunt sub masina, in spatele rotii dreapta spate. This post has been edited by maister_dm: 17 Jul 2009, 11:23 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
am umblat si eu acolo.
ai un pic de lucru... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Sa tot faci plinul acum, maister.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
se putea si inainte
important e sa stii cat mergi... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Pai nu indica cata benzina era in rezervor ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ba da dar daca stii cum sa faci plinul, mai intra vreo 6-7 litri peste aia 66, Cam 100 de km autonomie
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
WOW ! Esti sigur ? Mie imi sare la 55 litri. Si ma mai chinui cu frumosul pana la 65. Am zis sa nu mai insist. Nu stiam ca intra si mai mult. Oricum, eu merg numai in oras si riscul sa raman fara e infim la cate benzinarii sint.
This post has been edited by ricochet2: 20 Jul 2009, 12:43 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu stiu ce rezervor ai tu, dar al meu are 66 litri dupa cartea masinii. 72 cu insistente.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Toate au 66 din cate am inteles. Credeam ca 66 intra cu insistente.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu.
66 are el de la tata Renault |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Pai de la tata Renault e si acum. De ce sa fi schimbat ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
atunci e de 66...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
de cind am luat-o si pina in prezent am mers cu motorina de la rompetrol. nu zice ca nu-i place. asa ca ,deocamdata,rompetrol rulzz.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
combustibilii lor sunt buni chiar daca sar calul la scoruri...
inainte reuseam sa trec de doua ori pe la ei cu un card acum...s-a cam terminat smecheria... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
asa este...sunt mai scumpi decit petrom. a nu se confunda cu petromV...unde intilnim scoruri de OMV.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
petromV sunt chiar nesimtiti la unele faze
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lag_ph |
![]()
|
da, pot sa fac plinu
![]() Aventuri cu benzine : Pentrom din Buzau - bagat 33 litri, rugat de ea sa traga. calitate extra-cacao. Partener Rompetrol - bunicel PetromV - mai buna ca petromul, dar slaba. Rompetrol Express - cred ca indoita bine cu apa. Rompetrol statie - oh da. BUN! Benzine de 95. Concluzie : petrom sucks (cu tot cu petromV si OMV mamelor lor), Rompetrol de 95 bun. Peste e Mol 100 ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Azi am facut plinul si am dat de un meserias la pompa. Fara efort a bagat putin peste 65 litri (a sarit automatul putin inainte de 60). Mai aveam cam 3 litri in rezervor. Eu m-am chinuit cand am alimentat singur. A sarit pe la 55 litri si pana la vreo 64 am tot pus cu pompari scurte pentru ca se tot oprea.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
depinde si de pompa...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lag_ph |
![]()
|
... cat de manuita este pompa respectiva. A fost un caz cu Petromul, anul trecut..
Nu stiu exact la cat se aprinde beculetul de EMPTY, dar banuiesc ca atunci ar trebui sa mai fie vreo 6 litri. Iar intr-un rezervor de 66 de litri intra 66 litri. Si mai presupunem inca 2 litri (maxim), desi mi se pare multicel, pe conducte. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
Johnny78 |
![]()
|
iti intra mai mult pe conducte
pe de alta parte, becul se aprinde pe la 10 litri fiindca la 5 litri se opreste pompa de benzina |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
lag_ph |
![]()
|
si atunci rico, cum de mai avea vreo 3 litri..
si presupunand 3 litri pana se aprindea beculetul.. deci 10 + 3 = 13 13 + 65 = ceva nu e in regula.. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Deci, 3 litri mai aveam daca luam in calcul ca sint 66 litri in rezervor. Eu nu pot stii exact cat mai aveam.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:06 |