arde faza scurta
![]() ![]() ![]() |
arde faza scurta
CosminCMI |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 21 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
- DJ 07 CMI
2005
|
|||
carbon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 4 November 09 ![]() |
Pentru CosminCMI "Am si eu o problema cu becul de la numar la un Megane2. Am pus Leduri Canbus si ce'l din dreapta se arde mereu, l-am schimbat de 3X numai pe acela. Ce ma sfatuiti sa fac? "
Am avut si eu probleme cu becul din dreapta. Am schimbat in 2 zile de doua ori becul de faza scurta. La mine problema a fost cu mufa lata de pe panoul de sigurante de sub capota. Era un pin care nu facea contact cum trebuie. Am scos doar pinul din mufa si l-am strans un pic si s-a rezolvat. In concluzie verificati toate mufele asa cum s-a mentionat mai sus, pentru ca atunci cand un bec se arde prea repede sunt foarte multe sanse sa fie de la vre-o mufa. 12 Mar 2015, 09:31: la becurile de la numar exista mari sanse sa fie lamelele de la becuri slabite. Trebuie verificate si reindoite astfel incat sa faca contact. Si mai exista sansa sa fie o problema in mansonul cu cabluri care iasa in caroserie si intra in haion. Trebuie verificat acolo, depistat si reparat. This post has been edited by carbon: 12 Mar 2015, 08:31 |
--------------------
renault
Scenic 3 k9k836
- 1.5 DCI
2011
|
|
kopu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 April 04 ![]() |
In ultima perioada la Megane mi se arde si mie becul faza scurta de pe stanga cam o data la 2 saptamani. Am tot incercat tot felul de becuri (Osram Nighbreaker , Philips, Osram clasic etc) dar problema se repeta. Culmea e ca becul de pe dreapta il am de vreo 3 ani, numai cel de pe stanga se arde !
Unde este exact mufa aceea la care faceti referire si care ar putea cauza problema ? (de sub capota) Multumesc mult. This post has been edited by kopu: 13 Mar 2015, 23:41 |
--------------------
-
-
- Renault Megane 2.2 Sedan, 1.6 16V , 2007
Nissan Qashqai 2014, Acenta + Connect Pack, 1.2 DGI-T, Culoare : Nightshade |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:14 |