Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

arde faza scurta

CosminCMI
post 9 Mar 2015, 23:52
Post #31

Membru incepator

Group: Members

si la numar ce fac?

--------------------
Renault Megane 2 - DJ 07 CMI 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
carbon
post 12 Mar 2015, 08:25
Post #32

Membru incepator

Pentru CosminCMI "Am si eu o problema cu becul de la numar la un Megane2. Am pus Leduri Canbus si ce'l din dreapta se arde mereu, l-am schimbat de 3X numai pe acela. Ce ma sfatuiti sa fac? "

Am avut si eu probleme cu becul din dreapta.
Am schimbat in 2 zile de doua ori becul de faza scurta. La mine problema a fost cu mufa lata de pe panoul de sigurante de sub capota. Era un pin care nu facea contact cum trebuie. Am scos doar pinul din mufa si l-am strans un pic si s-a rezolvat.

In concluzie verificati toate mufele asa cum s-a mentionat mai sus, pentru ca atunci cand un bec se arde prea repede sunt foarte multe sanse sa fie de la vre-o mufa.

12 Mar 2015, 09:31:
la becurile de la numar exista mari sanse sa fie lamelele de la becuri slabite. Trebuie verificate si reindoite astfel incat sa faca contact. Si mai exista sansa sa fie o problema in mansonul cu cabluri care iasa in caroserie si intra in haion. Trebuie verificat acolo, depistat si reparat.

This post has been edited by carbon: 12 Mar 2015, 08:31

--------------------
renault Scenic 3 k9k836 - 1.5 DCI 2011
+
kopu
post 13 Mar 2015, 23:41
Post #33

Membru incepator

In ultima perioada la Megane mi se arde si mie becul faza scurta de pe stanga cam o data la 2 saptamani. Am tot incercat tot felul de becuri (Osram Nighbreaker , Philips, Osram clasic etc) dar problema se repeta. Culmea e ca becul de pe dreapta il am de vreo 3 ani, numai cel de pe stanga se arde !
Unde este exact mufa aceea la care faceti referire si care ar putea cauza problema ? (de sub capota)
Multumesc mult.

This post has been edited by kopu: 13 Mar 2015, 23:41

--------------------
- - -
Renault Megane 2.2 Sedan, 1.6 16V , 2007
Nissan Qashqai 2014, Acenta + Connect Pack, 1.2 DGI-T, Culoare : Nightshade
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 19:14
Dacia