Grila dezaburire Scenic 1, Nu se alimenteaza
![]() ![]() ![]() |
Grila dezaburire Scenic 1, Nu se alimenteaza
betamax |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
|
||
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Vezi cum e cablajul dintre masina si hayon.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Protectia aia de cauciuc arata bine, nu e coapta/rupta, d-aia m-am gandit ca si cablurile din interior sunt bune. Dar nu e musai. O sa verific si acolo.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
QUOTE(betamax @ 19 Jan 2012, 17:41) Protectia aia de cauciuc arata bine, nu e coapta/rupta, d-aia m-am gandit ca si cablurile din interior sunt bune. Dar nu e musai. O sa verific si acolo. Acel "burduf" de cauciuc este intact, dar inauntrul lui firele se foarfeca. |
--------------------
Renault
Scenic
- TX 6761 XC
1999
|
|
betamax |
![]()
|
Cablurile dintre caroserie si hayon sunt OK. Deci, cum se poate ajunge la belitul ala de releu ? Ca mai departe ma descurc.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
betamax, am atasat o schema a sistemului degivrant pt. Scenic 1998. Nu am vazut o astfel de masina pana acum dar releele sunt de obicei pozitionate pe carcasa computerului de bord, in spatele sigurantelor de sub volan.
Heated_rear_screen_and_mirrors.jpg ( Size: 425.69k ) Number of downloads: 216 Aici este o explicatie (demontare) pt. UCH-ul masinii mele: ![]() Poate ai verificat deja dar eu as verifica urmatoarele: - prezenta tensiunii (releu activ) la oricare din pinii rezistentei de pe haion fata de un punct de masa de pe sasiu - verificarea firelor din tubulatura flexibila (am vazut ca sunt deja masurate) - verificarea mufei intermediare (oxizi si tensiune) aflata de obicei pe stalpul stang, in spatele ornamentelor din plastic (R15) in fisierul S41.pdf ![]() - verificarea punctului de masa MG din fisierul S22.pdf ![]() - nu strica sa verifici starea sigurantelor de 60A de langa baterie, distributia alimentarilor din baterie se face intr-un prim pas prin 2-3-4 sigurante de curent mare, practic, in habitaclu intra mai multe alimentari care se ramifica ulterior catre consumatori (prin UCH, relee sau doar sigurante) Daca vrei tot manualul electric pt. Scenic 1998 (are parti in rusa), da-mi un PM. This post has been edited by radunre: 23 Jan 2012, 11:58 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
remusXX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 August 11 ![]() |
mii de multumiri pentru raspunsul lui betamax,chiar aveam ceva probleme cu stergatoarele si nu stiam pe unde s-ar afla releul cu pricina (bine, cred eu ca de acolo s-ar trage problema).
|
--------------------
renault
megane scenic alize
1999 1,9D
|
|
betamax |
![]()
|
Multam, Radu. Intr-adevar, tacanitul releului se aude de undeva din spatele sigurantelor. N-am avut vreme sa desfac, probabil in week-end, daca e vremea buna.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:50 |