GHINION, ARC FATA
![]() ![]() ![]() |
GHINION, ARC FATA
ionutz_vly |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 4 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
cezarium |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 27 November 07 From: ploiesti ![]() |
este indicat doar sa schimbi ambele arcuri
|
--------------------
Nissan
Patrol GR Y60 2.8TD 116cp TractoRila
1993 Renault Laguna 1.9dci
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
nu
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
nu mai lasati masina parcata cu o roata pe bordura si una jos...de asta se intampla...am patit-o eu ,nu am mai putus nici sa o misc...am ridicat masina pe cric...am pus ceva dedesupt,am aiat o spira cu polizoru unghiular dupa care am dus-o la servis...daca ai 2 prese le poti schimba si tu.arcuri noi 240 lei kaybala si 140 manopera
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
ionutz_vly |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri!!!!
Nu am lasat masina parcata pe bordura!A fost in parcare pe loc drept , ca si pe stanga cand s-a rupt s-a intamplat in garaj!!! DECI CLAR NU TREBUIE SA FAC UNGHIUL!!!! |
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
nu trebuie sa-ti faci unghiul...doar ca tre sa-ti cumperi 2 arcuri,noi ca sunt accesibile,daca tot umbli verifica si amortizoarele
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
bold.cristian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 February 10 ![]() |
Nu va faceti geometria fratilor! Ca e scumpa tare...mai tarziu va veti bucura de uzura inegala la gume,bucse etc.
Un arc uzat e oare identic cu unul nou? Sau daca cumperi 2 buc. rezolvi fara sa faci geometria? In fine, fiecare decide pentru masina lui. Dar macar 'sfaturile' sa fie corecte... |
--------------------
Renault
(pr) Koleos 2.0DCi BVA
2008
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
bold.cristian: Colegi care au postat mai sus, au specificat ca nu e nevoie sa faca geometria la schimbul arcurilor, nu este neaparat necesar, daca ai avut pana acum geometria buna, ce rost are sa o mai faci acum ? Nu influenteaza schimbul arcurilor - geometria rotiilor
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
bold.cristian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 February 10 ![]() |
Stiu ce au spus colegii...
Un arc uzat nu este egal cu un arc nou, sau cu arcul uzat care s-a rupt. >>rezulta diferente de inaltime pe o parte sau alta >> rezulta diferente la unghiuri. Orice piesa ai schimba la suspensie, merita macar verificat daca se incadreaza.. |
--------------------
Renault
(pr) Koleos 2.0DCi BVA
2008
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
E corect ce scrie cristian..la orice interventie/inlocuire mecanica la trenul fata se verifica unghiurile.
Verificarea inseamna control geometrie unghiuri....asa este recomandat. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
ionutz_vly |
![]()
|
schimbat ambele arcuri pe fata!
urmeaza unghiul!precizez ca nu trage nici stanga nici drreapta! |
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 02:26 |