Quickshift 5 sau nu?, posesorilor de Renault cu Quickshift 5 si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Quickshift 5 sau nu?, posesorilor de Renault cu Quickshift 5 si nu numai
catalinalexandru04 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 January 12 ![]() |
|
||
--------------------
daewoo
tico
- B38ABC
1997
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
QUOTE Se poate elimina partea de electronica de pe cutie si inlocuita cu timoneria normala de manuala in caz ca intalnesc astfel de probleme? Da se poate insa este foarte mult de munca si costa cat nu face. Sistemul Quickshift 5 este ok, chiar nu e greu diagnosticabil ci are alt defect. Costa MULT de tot. Piesele de schimb se gasesc NUMAI pe repere originale si preturile incep de la 3 zerouri ONLY. Sunt 100% sigur ca au fost reparate aceste cutii, insa nu cutia este problema ci mecatronica aferenta acesteia. Din partea mea nu ai nici o recomandare - nu am avut cutie Quickshift sa-mi pot permite sa dau sfaturi. Insa singurul aspect la care trebuie sa te raportezi este cel financiar. Iti permiti in caz de probleme, sa schimbi cutia + pe la pedalier + schimbator + alte chestii pe acolo? Pt ca sunt sanse de 99% sa trebuieasca si alta cutie...si uite cum dublezi valoarea masinii. Este o ide minunata cutia automata pe o masina (mai ales in oras). Problema consta in km. Masinutele astea cam au km (dat fiind faptul ca din 2007 nu se mai fabrica) ori sistemele alea robotizate poti spune ORICE insa deja au uzura fizica, iar povestea cu batranica care merge zilnic pana la piata si inapoi este cat se poate de reala, cu paranteza ca "piata" era la 1000 de km distanta de unde locuia batranica. Cu asta cred ca ai inteles unde bat. Sincer daca as avea ocazia (si ceva bani - ca acuma e foamete mare) mi-as lua o masina cu cutie automata (ATENTIE NU TWINGO!!!) insa nu vreau sa ma gandesc in caz de probleme ce as putea face... Totusi ca sa te lamuresti citeste topicul asta: http://forum.softpedia.com/lofiversion/ind...hp/t826034.html This post has been edited by bubu782001: 17 Jan 2012, 16:31 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:52 |