Megane II Sedan Hidramat, Ce parere aveti despre Megane II Sedane Automat?
![]() ![]() ![]() |
Megane II Sedan Hidramat, Ce parere aveti despre Megane II Sedane Automat?
78_meg |
![]()
|
||
![]() -mp3 original,navigatie home made,incalzire in scaune Group: Members Posts: 250 Joined: 23 November 11 From: hunedoara ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2 1,5 dci 101 hp
- 78_meg
2004 -Confort-Authentique-cva Sofer tir international
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TheSting @ 18 Jan 2012, 23:25) CLR nu conteaza ca esti in Germania, Franta, Romania, cei de la Reanult specifica foarte clar ca distributia se face la 60.000 km...... Sigur ca da. Si marmota stii tu ce facea ![]() Imi pare rau ca nu mai retin in ce topic s-a postat scan pentru cartea de service si intretinere la Megane adus din Franta in care aparea 120.000 sau 5 ani ... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Clr, in link-ul postat de mine se refera la revizie la 70.000 mile sau 5 ani, asa ca, daca are ochi sa vada si capacitatea sa treaca peste indoctrinarea la care a fost supus la consesionarii din Romania, va intelelege.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Dragos02 |
![]()
|
![]() Dragos Group: Members Posts: 17 Joined: 17 January 12 From: Bucuresti ![]() |
Aveti idee cat costa sa verific istoricul masinii?
|
--------------------
Renault
Megan II Break
2004
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma am sapat si am gasit.
Uite aici, postat de colegul nostru, se vede clar 120k sau 5 ani http://www.reno.ro/Revizie-60-000-km-t2280...ml#entry3200229 On: Dragos: vezi ca avem o sectiune de Service autorizat Renault pe forum. Gasesti acolo datele despre ele: Serus, Cobalcescu, Mach1 etc Suna si tu si cere o oferta la telefon sau pe mail relativ la cat te-ar costa istoricul. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Dragos02 |
![]()
|
![]() Dragos Group: Members Posts: 17 Joined: 17 January 12 From: Bucuresti ![]() |
ok, ms clr
|
--------------------
Renault
Megan II Break
2004
|
|
oliverPAIUSI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 19 November 09 ![]() |
Iti recomand daca vrei sa faci neaparat aceasta investigatie, sa mergi la un service autorizat Renault, eu am fost la Serus cu o problema mai veche la cutia automata si poti face pe langa altele si o constatare a cutiei de viteze, se verifica in primul rand presiunea in cutie si se completeaza daca este cazul. Daca ai fi avut probleme pana acum aveai mesajul " check gearbox ". Investigatia te costa pana in 100 RON. Bafta
|
--------------------
RENAULT
Megane Sedan 1,6 16v Privilege CVA
- B62BJL
2008
|
|
Dragos02 |
![]()
|
Ms pentru sfat. Mai intai vreau sa o inmatriculez apoi sa-i fac o revizie si ma gandesc sa-i pun GPL, ceva pareri?
|
--------------------
Renault
Megan II Break
2004
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Iti dai seama ca treaba cu Gpl-ul fiecare va avea o alta parere.
Intradevar litrul de GPL este mai ieftin decat Motorina sau Benzina si chiar daca masina pe GPL consuma putin mai mult decat una pe Benzina sau Motorina tot vei iesi mai ieftin, dar vei avea mai putina putere in motor iar motorul iti va pica putin mai repede dar diferenta este foarte mica, in jur de 10-20.000 km ,adica in loc de 200.000 te va tine 180.000km (ipotetic vorbind). Eu personal nu voi trece pe GPL niciodata in viata mea indiferent cat de ieftin este, am o parere foarte proasta de faptul ca trebuie sa merg cu bomba in porbagaj (indiferent cat de sigura este si de cine este aprobata), lipsa puteri este un alt factor care nu-ma incanta iar decat sa-mi bag masina pe GPL prefer 1.5 dCI-ul meu care oricum nu consuma mai mult de 6 %. Aceasta este parerea mea pur personala, fiecare om are dreptul sa faca ce vrea cu masina lui si sa mearga cu ce combustibil vrea. (aviz celor ce vor sa-mi sara in cap,sa cerut o parere si mi-am dato, fiecare crede si face ce vrea). |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
Dragos02 |
![]()
|
Sti eu fac si km multi, deaia m-am gandit sa-i pun un gpl, Oricum nu cred ca o tin incat sa fac cu ea 200 000 km. Eu fac cam 30000 km pe an. Stiu ca voi pierde din puterea motorului(eu personal nu sunt vitezoman, chiar merg foarte calculat, lucrez pe dubita de cand mi-am luat permisul si fac tara si multumesc lui Dumnezeu nu am avut incidente si nici nu-mi doresc). Am citi pe mai multe forum-uri si mi-a intrat ideea in cap cu GPL, tin sa mentionez ca am un FORD C-max Diesel care consuma ca si masina ta 5-6%. Dar ma incanta ideea ca costul intalatiei se amortizeaza in timp si am inteles ca Megane-ul vine si din fabrica cu instalatie de GPL deci nu cred ca i-ar cauza mari probleme.
|
--------------------
Renault
Megan II Break
2004
|
|
clr |
![]()
|
QUOTE(TheSting @ 24 Jan 2012, 20:55) ..... Eu personal nu voi trece pe GPL niciodata in viata mea indiferent cat de ieftin este, am o parere foarte proasta de faptul ca trebuie sa merg cu bomba in porbagaj ..... Ba eu n-as avea retinerea asta daca instalatia aia ar fi de la mama ei din fabrica montata. Ce ma sperie pe mine e faptul ca o astfel de instalatie ar fi montata de "meseriasii" romani, in conditiile in care e vorba de o componenta foarte importanta si din punct de vedere functionare si din punct de vedere siguranta. Acolo chiar as avea o problema ![]() @Dragos: daca faci multi km parerea mea e ca ar fi trebuit sa iei in calcul un diesel. |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Eu am avut Megane 2 CVA hatch si nu am avut probleme cu ea in cei 50 de mii de km rulati pana la vanzare. Masina am luat-o de noua. Intr-adevar mi-a smucit de 2 ori la rece si mi-a aparut mesajul check gearbox pe ecran, insa la revizie nu a dat erori. Nu imi placea deloc ca avea 4 rapoarte, in oras statea destul de turata, insa, in afara, era o placere. Vineri ridic noua jucarie, 2.0 cvt, sunt tare curios. |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Dragos02 |
![]()
|
Buna seara dupa mult timp! Am si eu o intrebare, imi curge un simering de la planetara, fiind cutie automata as dori sa stiu cum se pune ulei, prin presiune sau ca la restul masinilor??
Am mai observat ca nu are burduf sus la planetara unde iese din cutie. Astept niste pareri cat mai la subiect. Va multumesc |
--------------------
Renault
Megan II Break
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:22 |