Nu se mai rupe distributia.
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai rupe distributia.
newmarian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 26 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
laguna 1
1996
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, e ubercureaua!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
De ce vrei sa se rupa?......nu iti mai trebe masina?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
newmarian |
![]()
|
Nu ca nu imi mai trebuie, doar ca e ciudat, defapt pentru mine nu e ciudat eu sunt comvins ca o distributie te tine si 100 si ceva de mii de km daca e originala si banuiesc ca e originala de nu se rupe !
|
--------------------
Renault
laguna 1
1996
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai sa ne spui si noua cand s-a rupt cat te-a costat ... da tot asa cu zambetul pe buze cand auzi cat costa reparatia
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
si eu am mers cu cureaua de distributie ,vreo 3 ani ,cam 60k km, apoi am schimbat toata distributia,cine stie cand o fi schimbat-o neamtul,? asa ca eu am mai mers inca 3 ani cu ea ,si cred ca ar mai fi mers inca.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Mda...nici un cutremur mare ca in '77 nu mai vine. Ce are de nu mai vine?
Sincer, esti masochist. Vorba colegului, nu iti mai trebuie? Apuca-te si schimb-o! |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Topicul asta ar trebui sa se numeasca "Coltul plictisitului". Ca numai la plictiseala poti rationa astfel
![]() ![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
wtf ?
![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
pai cam este din ciclul ... cum imi bat joc de banii mei
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
colegu,la tine e pe lant..nu are cum sa se rupa...este o serie limitata,foarte limitata...nici chiar constructorul nu mai stie de ea...
![]() |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
newmarian |
![]()
|
Nu e pe lant ca m-am holbat si eu la ea ..
![]() |
--------------------
Renault
laguna 1
1996
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu te mai uita ca o deochi...si poate crapa.
Mai bine schimb-o...cu alta noua! @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da de ce s-o schimbe? Cum mai afla pe urma "cat duce" o curea de distributie?
![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
newmarian |
![]()
|
vezi ca stii
![]() |
--------------------
Renault
laguna 1
1996
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Macar o sa stim toti cat duce distributia, uni zic 60.000 alti 90.000, am vazut si 120.000, totusi e bine ca este un voluntar la test.
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
Tzache_co |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 9 February 10 From: B R A S O V ![]() |
Asta e chiar tare de tot
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna 1 / Laguna 2 / Laguna 3 2.0 16v
1999 / 2002 / 2010
|
|
kryk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 October 11 ![]() |
eu am shimbat-o la 128000 si cred ca inca mai mergea
![]() |
--------------------
renault
laguna 1
1995/2000cmc
- bv12zwn
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
QUOTE(newmarian @ 15 Jan 2012, 12:23) Salutare o masina norocoasa ? Am o laguna 1 din 96 , 2.0.I 114cp , o am din 2009 am cumparato din franta, ei de atunci si pana acum nu am schimbat distributia nici cand am cumparato. am 90.000 Km facuti cu ea si mers calumea ![]() Problema e ca nu se rupe distributia, de ce as fi asa norocos , o fi o curea speciala asta? Sincer iti spun ca daca ti se rupe o sa fii cel mai ghinionist! Ti-o spun din proprie experienta! Daca nu o schimbi la timp s-ar putea sa ai "surprize" total neplacute ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
1998/ motor 1.9 DTI
- MM 38 HIA "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
problema nu vine doar de la curea,care nu se rupe asa usor ,motorul fiind pe benzina.Insa daca apar ceva pierderi la simeringuri si apare ulei pe curea,daca apare joc la un rulment intinzator,etc.atunci cureaua intai sare si apoi se rupe.
Bafta. |
--------------------
n
n
n
-
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Bine Bundy220, dar diferenta de timp intre sarit si rupt care este? Urmarile nu sunt aceleasi?
Imi poti spune si mie cum vad uleiul pe curea la Laguna mea? De curiozitate! Poate trebuie sa-mi curat si jigleoru! Verific platina.... Eu tocmai mi-am schimbat distributa si am constatat cu stupoare ca rolele de ghidaj in special erau terminate! Sunau precum paraitorile alea pe care le folosesc copiii cand merg cu uratul ![]() Nu testati anduranta unei curele sau a unui mecanism aflat in continua miscare ca o sa ramaneti cu buza umflata, in mijloc de camp, fara semnal pe telefon si -25 grade afara, motorul vraiste, masina parcata in copac si o sa-l imitati pe Bear Grylls! Daca distributia cere sa fie schimbata atunci schimb-o! Daca va uitati la alti colegi care au incercat marea cu degetul veti vedea ca pe unu l-a ajuns vre-o 4400ron la Darex SV pe altl 3200ron........macar baietii au facut frumosul gest de a posta patania lor din care noi sa tragem pretioase invataturi! Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna
1998 PH2 1.8 16v RTE
- BC 05 KAU
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
QUOTE(GabySV @ 19 Jan 2012, 09:52) Bine Bundy220, dar diferenta de timp intre sarit si rupt care este? Urmarile nu sunt aceleasi? Imi poti spune si mie cum vad uleiul pe curea la Laguna mea? De curiozitate! Poate trebuie sa-mi curat si jigleoru! Verific platina.... Eu tocmai mi-am schimbat distributa si am constatat cu stupoare ca rolele de ghidaj in special erau terminate! Sunau precum paraitorile alea pe care le folosesc copiii cand merg cu uratul ![]() Nu testati anduranta unei curele sau a unui mecanism aflat in continua miscare ca o sa ramaneti cu buza umflata, in mijloc de camp, fara semnal pe telefon si -25 grade afara, motorul vraiste, masina parcata in copac si o sa-l imitati pe Bear Grylls! Daca distributia cere sa fie schimbata atunci schimb-o! Daca va uitati la alti colegi care au incercat marea cu degetul veti vedea ca pe unu l-a ajuns vre-o 4400ron la Darex SV pe altl 3200ron........macar baietii au facut frumosul gest de a posta patania lor din care noi sa tragem pretioase invataturi! Bafta! Diferenta de timp intre sarit si rupt este de la 0,05sec pana la365zile.Ideia este ca daca sare tot iti stramba supapele si se face varza.Eu doar ziceam ca nu conteaza vechimea curelei sau uzura ei pt ca este foarte mica in comparartie cu cele enumerate mai sus. Despre ulei nu trebuie sa-l vezi,pentru ca ai aflat de la mine ce se intampla,dar il poti vedea cand umbli acolo si zici doamne ,bine ca nu a sarit. Cat despre platini sau jiclor nu cred ca ai nimerit prea bine ironia,sau poate cine stie ce masina ai tu? |
--------------------
n
n
n
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:22 |