Zgomot la bord
![]() ![]() ![]() |
Zgomot la bord
kane22 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 16 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2005
|
|||
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
Da, e un zgomot care apare la toate megan-urile: greieri in bord. Din pacate structura plansei de bord cu consola din material plastic prelungita pana la parbriz produce zgomotele astea. Imbinarile plastic pe plastic ale consolei centrale duc la acest discomfort in timpul rularii. Vezi ca exista pe forum un tutotial de depistare a greierilor.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
2008 Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
kane22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 16 November 09 ![]() |
Si ce-a mai tare................ cand e frig afara nu se mai aud greerasii
Curios, 21 Nov 2009, 03:17: Ms Ms, am sa incerc toate chestile This post has been edited by kane22: 21 Nov 2009, 03:17 |
--------------------
renault
megane
2005
|
|
xavyi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 17 May 08 From: TG MURES ![]() |
salutare.am facut revizia de 30000 km la lion tg mures si au rezolvat definitiv problema cu greierii din bord.au dat jos bordul si au fixat toate zonele care sunau cu un fel de spuma si bureti speciali. au lucrat super bine.acum bordul este fix,nu mai suna nimic. au facut lucrarea pe garantie iar daca nu mai aveti garantie costa in jur de 400-500 de ron din care 200 de ron costa garnitura dintre parbriz si bord care trebuie repozitionata. eu zic ca merita pt ca masina arata frumos fara acele improvizatii gen bureti si radiere puse pe la colturile bordului. numai de bine
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
- MS-77-ACB
1,6 16VPrivilege 2008
|
|
orbinho |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 30 July 09 ![]() |
Salut, exista riscul ,in cazul desfcaerii bordului, sa sune mai urat dupa,pe mine ma termina psihic greierasii din bord ,zicea cineva pe forum ca i-a desfacut bordul si i-au multiplicat greierii,cred ca era o laguna
Am vorbit cu niste baieti de la servici si ziceau ca in mod normal operatiunea costa 150 ron,dar "ne intelegem" noi in cazul in care ma hotarasc.Recomandari |
--------------------
renault
megane
2006 bicorp
|
|
sweetpayn |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 31 December 11 From: Tg-Mures ![]() |
QUOTE(orbinho @ 20 Mar 2010, 08:51) Salut, exista riscul ,in cazul desfcaerii bordului, sa sune mai urat dupa,pe mine ma termina psihic greierasii din bord ,zicea cineva pe forum ca i-a desfacut bordul si i-au multiplicat greierii,cred ca era o laguna Am vorbit cu niste baieti de la servici si ziceau ca in mod normal operatiunea costa 150 ron,dar "ne intelegem" noi in cazul in care ma hotarasc.Recomandari Ai putea sa-mi zici si mie te rog unde anume pot rezolva problema asta(greierasi din bord) cu 150 lei? As dori sa-mi fac si eu , am M2 2004. Sunt din Tg-Mures. |
--------------------
Renault
Megane
- MS ?? ???
2004 CC Privilege
|
|
chivu morris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 30 May 11 ![]() |
si eu am aceasi problema, scartaie de nu pot sta in masina. poate am sa ii bag spuma de fixat geamuri termopane sau silicon de lipit parbriz. revin sa va dau detalii
|
--------------------
renault
megane II break
- DB XX XXX
2007, 1,5 dci, 86 cp
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Mergi la MACH1 WTC in Bucuresti, sunt specializati !
|
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:29 |