Probleme injectie 1.9 DTI, Nu trage si a inceput sa vorbeasca calculatorul
![]() ![]() ![]() |
Probleme injectie 1.9 DTI, Nu trage si a inceput sa vorbeasca calculatorul
chrest70 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 18 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III Break
- 9389HGJ
2011/110cp/Fap
|
|||
wlan_7b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 16 January 10 From: Moreni DB ![]() |
Salut, am o intrebare : pentru ca tu te ai pe bune cu "doamna din cutie", ai idee ca-m pe unde se afla calculatoru de voce ?. La mine a incetat sa mai vorbeasca ...si iarta-ma daca am inceput intrebarea sub forma de gluma .
Cu stima |
--------------------
renault laguna 2.2D
renault laguna 2.2D
- M-9227-SZ
1995 full echipo
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
conexiunile de la difuzor (gura) le-ai verificat? ...sub volan,daca bagi capu',vei vedea...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
wlan_7b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 16 January 10 From: Moreni DB ![]() |
Multumesc ..R5. am bagat capu si mi-am prins urechile. legaturile sunt in perfecta stare dar lipseste"gura" probabil cel de la care am cumparat masina si-a deschis discoteca pe undeva...am pus un difuzor de 4ohmi cu 7w, si nimic ,liniste .inclin sa cred ca nu am facut bine ,dar nu cunosc caracteristicile celui original .......asa ca te rog indruma-ma mai departe . un salut
|
--------------------
renault laguna 2.2D
renault laguna 2.2D
- M-9227-SZ
1995 full echipo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 19:14 |