Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme injectie 1.9 DTI, Nu trage si a inceput sa vorbeasca calculatorul

chrest70
post 16 May 2012, 23:10
Post #1

Membru incepator

Group: Members

De ceva vreme calculatorul vorbitor a prin glas ,, probleme injectie contactati un agent renault,, .Bun pana aici ....Mi-am facut programare la agentul Renault dar surpriza pana am ajuns acolo nu a mai vorbit doamna din calculator ...in fine am mai stat asa cateva zile si a tacut, mentionez ca masina mergea normal cand nu vorbea doamna.Dupa o saptamana iar a inceput ..intr-un final glorios am ajuns la agentul Renault au pus calculatorul pe masina ...si stupoare nicio eroare.Mi-au spus sa vin chiar in momentul cand vorbeste doamna si se va aprinde normal si becul de SERVICE...Am mai bine de 3 saptamani si nu reusesc sa inteleg ce se petrece.Cand vorbeste doamna masina nu mai trage ...daca o accelerezi un pic pana la urma prinde viteza si cateodata trage foarte bine .Daca cineva a patit asta l-as ruga sa-mi dea o idee poate fi pompa un injector ...sunt buimac si nu mai inteleg nimic...

17 May 2012, 17:20:
Problema solutionata ...am ajuns la service cu calculatorul vorbind si becul de service aprins au pus laptopul si stupoare ...este defect un traductor de la pedala cel care are cablul de acceleratie legat de el se afla langa borcanul cu lichidul de frana.

This post has been edited by chrest70: 17 May 2012, 17:20

--------------------
Renault Megane III Break - 9389HGJ 2011/110cp/Fap
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
wlan_7b
post 21 May 2012, 14:55
Post #2

Membru incepator

From: Moreni DB

Salut, am o intrebare : pentru ca tu te ai pe bune cu "doamna din cutie", ai idee ca-m pe unde se afla calculatoru de voce ?. La mine a incetat sa mai vorbeasca ...si iarta-ma daca am inceput intrebarea sub forma de gluma .
Cu stima

--------------------
renault laguna 2.2D renault laguna 2.2D - M-9227-SZ 1995 full echipo
+
Adi R5
post 21 May 2012, 15:18
Post #3

Membru autentic

From: A R A D

conexiunile de la difuzor (gura) le-ai verificat? ...sub volan,daca bagi capu',vei vedea...

--------------------
Renault Espace 2007
+
wlan_7b
post 27 May 2012, 19:57
Post #4

Membru incepator

From: Moreni DB

Multumesc ..R5. am bagat capu si mi-am prins urechile. legaturile sunt in perfecta stare dar lipseste"gura" probabil cel de la care am cumparat masina si-a deschis discoteca pe undeva...am pus un difuzor de 4ohmi cu 7w, si nimic ,liniste .inclin sa cred ca nu am facut bine ,dar nu cunosc caracteristicile celui original .......asa ca te rog indruma-ma mai departe . un salut

--------------------
renault laguna 2.2D renault laguna 2.2D - M-9227-SZ 1995 full echipo
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 19:14
Dacia