Desfacere Bord Si Usi Megane Ii
![]() ![]() ![]() |
Desfacere Bord Si Usi Megane Ii
MrMishu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 11 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia II
2006 Editon 100 2.0TDI 140CP SIMPLY CLEVER
|
|||
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Mai bine la service...
Eu pot sa-ti recomand unul in campina daca te intereseaza. Se ocupa numai cu masin sofisticate (am vazut demontat si un BMW ultimul ragnet acolo)... Un amic de la un fost service renault din ploiesti mi-a ca bordul la MII se desface complet in 2 zile de catre 2 mecanici bine instruiti... Daca vrei sa incerci sg vezi ca pe acest site gasesti manuale de megane II bafta! |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
MrMishu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 11 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca o sa intrati la sectiunea Generalitati Clio sa o sa vedeti acolo 2 topicuri explicite si cu poze despre cum se desface o usa si bordul la clio, ceva de genul ala as dori si eu aici.
|
--------------------
Skoda
Octavia II
2006 Editon 100 2.0TDI 140CP SIMPLY CLEVER
|
|
Influence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Intra pe topicul "Manuale de reparatii orice tip Renault" si descarca manualul de service pentru megane II. Acolo o sa gasesti toate operatiile pentru demontatul bordului (dar sincer nu te sfatuiesc).
|
-------------------- Megane II Influence Hatchback, 1,4 16 V (98 CP), Clima, Radio-CD, Jenti aliaj, Bleu Roy
|
|
lascu eugen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 5 March 15 ![]() |
Salut!
Mi-au demontat bordul pentru a umbla la aeroterma si acum la unele gropi se misca bordul vizibil.Pot face ceva pentru a-l rigidiza fara sa-l demontez din nou? ![]() |
--------------------
renault
megane 2
2007 1,6 16v
- is 06 bxu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:24 |