Eroare la directx
![]() ![]() ![]() |
Eroare la directx
oprea_liviu2003 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 May 10 From: Rosiori de Vede ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2006 privilege
- TR 90 CID
|
|||
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
QUOTE(oprea_liviu2003 @ 2 Jan 2012, 01:49) Am si eu o problema. Cand ma joc imi da eroare la directx si imi scrie asta: DirectX encountered an unrecoverable error . Daca puteti sa ma ajutati careva....Multumesc anticipat Doar atat, nu mai spune nimic despre eroare? Dute pe site-ul de la microsoft si da jos ultima versiune de DirectX si reinstaleaza-l. |
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
Verifica si:
A. hardware acceleration sa fie maxim: 1. Click dreapta pe desktop 2. Properties 3. Click la Tabul Settings 4. Click Advanced 5. Click Troubleshooting 6. Verifica slider-ul Hardware Acceleration sa fie dat la maxim. B. Setarile DirectX de la Tabul Display: 1. Click START 2. Click RUN 3. Scrie "dxdiag", click OK [fara ghilimele] 4. Click Display 5. Toate optiunile sa fie "Enabled". Daca astea sunt corecte, atunci trebuie reinstalat DirectX. Ai mai putea sa incerci sa te joci la rezolutii mai mici sau cu detalii mai mici. |
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
oprea_liviu2003 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 May 10 From: Rosiori de Vede ![]() |
horyc@: am facut asta deja si cand dau sa imi instaleze versiunea downloadata imi zice ca deja am instalata cea mai noua versiune.
alex.vano@: am dat detaliile jocului la medium si acum merge. Multumesc la amandoi ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane
2006 privilege
- TR 90 CID
|
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Bine, ma bucur ca iti merge dar ce placa video ai ?
|
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
oprea_liviu2003 |
![]()
|
NVIDIA GeForce GT 430 1GB |
--------------------
renault
megane
2006 privilege
- TR 90 CID
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 17:29 |