Cablu cu mufa ciudata !
![]() ![]() ![]() |
Cablu cu mufa ciudata !
csiszer_robert |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 19 October 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagine0208.jpg ( Size: 546.32k ) Number of downloads: 299 Imagine0209.jpg ( Size: 406.2k ) Number of downloads: 375 |
||
--------------------
renault
laguna
2002 privilege
|
|||
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
e mufa de la debitmetru care in mod normal se baga in debitmetru...acel tub care intra in filtru de aer. Discutii despre el tot gasesti pe forum daca e bine sau nu sa mergi cu el asa, parerea mea este ca trebuie bagata mufa.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
klauusp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 25 January 09 ![]() |
Nu este mufa de debitmetru ,pt ca aia e mai lata. Am si eu aceeasi mufa libera prinsa pe cutia de la baterie , undeva pe lateral intre cutia de la baterie si cutia cu relee. Cine stie pt ce e mufa aia sa ne lumineze si pe noi
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
- b200kls
2001
|
|
super98 |
![]()
|
![]() Super membru :d Group: Members Posts: 454 Joined: 25 September 09 From: Ialomita ![]() |
Din cate observ seamana cu mufa din poza mea, este undeva pe sub furtunul ala gros (poate nu am nimerit exact sageata), pe langa timonerie, dar sincer nu mi-am batut capul sa aflu ce rol are.
Poate stie cineva... This post has been edited by super98: 4 Jan 2012, 20:36 Attached thumbnail(s) poza1.JPG ( Size: 842.64k ) Number of downloads: 241 poza2.jpg ( Size: 377.29k ) Number of downloads: 229 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI 120CP KG0G0 motor F9QC750
-
2002
|
|
csiszer_robert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 19 October 08 ![]() |
Buna
Va multumesc pentru raspunsuri Nu este mufa de la debimetru pentru ca nu intra niciunde.Eram curios unde trebuie sa prind acea mufa ,locul ei exact Mai cautam poate gasim ceva. |
--------------------
renault
laguna
2002 privilege
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Mufa din poza este"cuplata"la o protectie.
Asta inseamna ca este o mufa care serveste la un alt nivel de echipare superior celui pe care il ai tu. Acum este o mufa nefolositoare.....nu mai cauta. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 19:07 |