macara usa fata stanga megane clasic
![]() ![]() ![]() |
macara usa fata stanga megane clasic
bigboyaurel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 23 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2006 privilege
|
|||
Foxer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 2 December 10 ![]() |
La mine.
Da-mi un mesaj pe privat daca esti interesat. |
--------------------
-
-
-
|
|
Victor L |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 May 15 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Am si eu probleme la geamurile spate care nu mai stau inchise. Am fost cu masina in service si le-au blocat in pozitia inchis , insa acestea coboara in decursul unei saptamani cativa centimetrii si trebuie ridicate cu mana . Se mai poate repara macaraua sau trebuie inlocuita? Daca credeti ca trebuie sa inlocuiesc macaralele am rugamintea sa imi spuneti unde pot gasi macarale SH sau la niste preturi rezonabile , fiindca cei de la reprezentanta imi fac gaura in pusculita. Toate bune si astept cu interes feedbackurile voastre |
--------------------
Renault
Megane Classic
2001
- Din metal
|
|
Foxer |
![]()
|
salut.
Dezmembrari din jurul bucurestiului: in Frumusani: 0767080805 in Stefanesti: 0737228947 in Branesti: 0761616159 ia-le in ordinea asta. Ai geamuri electrice pe spate, sau manuale? |
--------------------
-
-
-
|
|
Victor L |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 May 15 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2001
- Din metal
|
|
Foxer |
![]()
|
Probabil s-a rupt opritorul de la camasa cablului care ridica geamurile, asa cum se intampla si pe fata... Eu mi le-am facut din metal.
Daca nu reusesti singur, da-mi un PM si cred ca ti le pot rezolva eu la un pret decent. |
--------------------
-
-
-
|
|
Victor L |
![]()
|
Am gasit aftermarket la 25 RON bucata si nu stiu daca merita sa iau sau nu...mi-e sa nu imi iau vreo teapa sau ceva. O sa incerc sa vad si la dezmembrari de macara. Din pacate trebuiesc inlocuite ambele.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2001
- Din metal
|
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
Cea mai eleganta solutie este inlocuirea macaralei cu totul. Am gasit online macara noua cu tot cu motoras, asamblata, la 160 RON. Functioneaza perfect de 3 luni de zile iar schimbarea e usoara si dureaza 10 minute. Cel de la care am cumparat are anunt si la sectiunea bursa.
|
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
Victor L |
![]()
|
Am reusit sa gasesc la 160 RON kitul complet .
![]() |
--------------------
Renault
Megane Classic
2001
- Din metal
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 10:24 |