Becuri H4, ????
![]() ![]() ![]() |
Becuri H4, ????
R19/95 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 9 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|||
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Cele mai bune calitate pret sunt Philips iar cat despre xenon atata timp cat nu ai faruri cu lupa nu renteaza plus ca esti obligat prin lege sa ai si stropitori in bara pt spalarea farurilor asa ca este un cost mult mai mare plus ca xenon sub 300 ron eu unu nu am incredere ca nu este vb numai de cum vad eu si este vb sa nu ii deranjez si pe ceilalti participanti la trafic.
Asa ca iti recomand cu caldura Philips H4 au o raza buna de actiune durata lor de viata este destul de mare si sunt niste becuri calitate pret foarte bune. Aceasta este parerea mea pur personala. |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
mr_bombastic_dma_r19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 21 August 08 From: Pitesti ![]() |
adio xenoane, sunt mult mai proste decat un bec philips halogen, am avut trei instalatii de xenon, mai mult de un an nu m-au tinut, de cand am renault 19, numai becuri hella sau philips am avut, si nu mi s-a ars nici unul pana acum, nici macar cele de la stopuri, asa ca.... bafta!recunosc daca asa gasii un kit philips sau siemens xenon de fabrica, as lua unul pentru ca este de calitate, dar m-am saturat de chinezariile astea
This post has been edited by mr_bombastic_dma_r19: 26 Dec 2011, 03:19 |
--------------------
Renault
19 16V Cabrio
- AG15DMA
1992 1764cmc 135Cp Most Wanted
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 10:38 |