Vibratie motor relanti
![]() ![]() ![]() |
Vibratie motor relanti
audiofilu' |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|||
xmisterx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
Bagi cric sub baie cu o scandura de lemn intre cric si baie, are o portiune unde baia e plana, din ce am schimbat eu la 1.9 dci, vibratia vine din cauza bieletei antibalans de desupra, cea montata pe suportul din partea cu distributia. Trebuie sa ai grija cum este montata bucsa aia elastica din suport. Trebuie montata in pozitia corecta altfel se transmite vibratia in caroserie.
https://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627604681 This post has been edited by xmisterx: 8 May 2022, 09:48 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|
drgsrtr |
![]()
|
![]() dragosh1969 Group: Members Posts: 64 Joined: 26 August 09 From: Suceava ![]() |
Mulțumesc pentru răspuns. Bucșa din poză am schimbat-o pentru că cea originală era ruptă, dar vibrațiile sunt mai accentuate cu bucșa nouă, așa că acum merg fără furca care face legătura dintre bucșă și caroserie. Problema este tamponul hidroelastic care este vechi și tasat, probabil nu a fost înlocuit niciodată. Acum pot împinge motorul cu degetul, așa de bun e
![]() Cât a fost vremea rece zbârnâiala se simțea foarte deranjant în mașină, de când s-a încălzit afară vibrațiile sunt mai reduse, dar tot se simt. |
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour - 1.9 dCi (120 Hp)
2003
- SV12***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:54 |